Arama sonuçları: *

1. toma_06

25.06.2022 F/P SİSTEM GELİYOR!

alacak arkadaşlara hayırlı olsun.
  2. toma_06

Çarşamba Günü Çıkacak Sistemle İlgili İpucu Gelecek mi?

reis herkesin gözü sende, çarşamba günü çıkacak olan sistem hakkında ipucu ne zaman gelir? segmenti nedir? fiyatı ne kadar olacak? bu soruları cevaplarsan çok sevinirim reis. @Abdullah Hacıgül
  3. toma_06

Yarınki Sistem Ertelenmiş Olabilir!

aga sistem duyurulduğunda dolar 17.20ydi şu an 17.00 döviz kuru dalgalanması ne alaka onu anlamadım.
  4. toma_06

Haqqus Dandik Sistem 9K :D

tek tek toplasan bundan daha ucuza toplarsın. bir de videonun başlığına kaçırırsan üzülürsün falan yazmış. şaka gibi bu adam.
  5. toma_06

7999 TL Fiyata Satılan Komik Sistem.

Tamam. Dolar arttı, ama ekran kartı fiyatları da o oranda düştü. 7999 TL'ye 12100fli 1660 superli sistem çıkmışken bunu paylaşmak yürek istiyor cidden. 1653830886 konusu açılmış, kusura bakmayın. konu kilitlenebilir.
  6. toma_06

Mayıs Ayın Ürünleri Ne Zaman Gelecek?

mayıs ayın ürünleri ne zaman gelecek bilen var mı? @Abdullah Hacıgül cevap verirsen sevinirim reis.
  7. toma_06

Donanım Arşivi Yeni Sistem Geliyor.

kartın ne olduğunu anlıyan var mı?
  8. toma_06

Video Yayınlandı Kısaca Şartlar.

kısaca özet Sistemi sadece 3 aydır üye olanlar ve 80+ bronzelar alabilecek. Şartları karşılayıp sistemi almak istiyenler yarın öğle saatlerinde açılan konuya "evet şartları karşılıyorum, sistemi almak istiyorum" yazacak. bu yorumu ilk yazan 50 kişiye 5999 tlden itopya beylikdüzü...
Top Bottom