Arama sonuçları: *

1. N

Amd ryzen 7 5700x3d oyun performansı düşüklüğü ?

arkadaşlar merhaba yakın zamanlarda işlemcimi yükselttim ancak performans farkı beklediğim ve gördüğüm kadar olmadı 5600 deyken örn veriyorum valorant da 300 350 arası alırken 5700x3d de min 300 max 450 şeklinde alıyorum ve genellikle 300 400 arası oynuyor bu görünen tarafı da yansıtmıyor çünki...
  2. N

5600 ü 5700X3D e yükseltmek mantıklı mı ?

hocam şuan güncelde 5600 3070 imi besleyemiyor örn gta 5 deyken ekran kartı kullanımlarım yüzde 60 a kadar düşüyor ve bu beni çok rahatsız ediyor 200 mhz oc yaptığımda kullanımlar 80 90 lara çıkıyor ama gene 99 100 olmuyor malesef
  3. N

ama iki işlemci arasında dağlar kadar performans farkı var ?
  4. N

arkadaşlar herkese kolay gelsin sistemim kartımda mevcut aklımda ddr5 e geçmek var ancak istediğim gibi bir ddr5 sistemi toplamam için sadece işlemci anakart ram şeklinde ortalama 20 k tutuyor bende ddr5 e geçmeden elimde olan 5 5600 ü 5700x3d ye geçirmek istiyorum öneri yapıcaksanız ddr5 için...
  5. N

26 bine sistem önerisi

web den alması benim bi işime yaramıyor bilip bilmeden konuşma gitsin apacher ram li goodram markalı ram ssd li bilgisayar mı alsın birazcık kalite performans nedir öğrenmenizi tavsiye ediyorum. daha uyguna gelebilir ama rezalet markalar kullanarak o ucuzluğu yakalıyorlar sonrada 2 sene sonra...
  6. N

26 bine sistem önerisi

kankam bana sorucak olursan alacağın klavye mouse den bütçe kıs monitöre önem ver yoksa oynadığın oyundan bir şey anlamazsın şimdi o monitör de güzel ama eski seri benim önereceğim biraz yukarıda ama parasını hak eden performansı var model : asus tuf gaming vg249ql3a vatanda şuan en ucuzu 5600...
  7. N

26 bine sistem önerisi

yani hocam bu sistemler ortalama 1 2 günde biten sistemler 2 bin liradan kaçma derim fiyat gayet iyi biraz daha bekler monitörü falan 1 2 ay sonra alırsın tabi karar senin 1724528471 @ömer123nak mağzalara özel hazı sistemlerde çıkıyor ortalama 19 20 21 22 bandında güzel sistemler oluyor 4060 lı...
  8. N

26 bine sistem önerisi

https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-12400f-pro-h610m-e-rtx-4060-v2-oc-1tb-m-2-ssd-16gb-ram.html yeni sistem vatan personeliyim fiyat diğer vatan sistemlerine göre çok ama çok iyi birde ssd 1 tb güzel fiyat düşün derim
  9. N

önerebileceğiniz coop hikayeli oyun var mı ?

arkadaşlar merhabalar istediğim böyle dying light 2 gibi hikayeli arkadaşımla güzel grafikleri ve hikayesi olan oyunu beraber oynayıp hikayeyi beraber yapmak varmı oyun öneriniz ?
  10. N

Anakart Ekan Kartı Klipsi kırıldı

arkadaşlar durum aynı şu şekilde internetten aldım ama durum aynı slotta arıza yok bilgisayar sıkıntısız çalışıyor tam gücünü performansını veriyor ama rahatsız olduğum bir durum var bu tam yerine oturmuyor birde anakart vga ışığı yakıyor ama sistemde hiçbir sıkıntı yok servisinden ücretli...
  11. N

Yardım Vatan mağazasından anakart alırsam orada montajını yaparlarmı?

lise mezunu minimum olması gerekiyor birde boşluk olması gerekiyor mağzalarda ona göre alıyorlar zaten bilgini 2 aylık deneme sürecinde ölçüyorlar :)
  12. N

Sadece oyunda kapanan bilgisayar

Denemeye çalıştım ama otunu açtığım gibi kapandı bu sefer
  13. N

Yaptım hocam kapanma durumu falan yok avx512 de denedim 1722544644 Temizlendi hocam bugün bilgisayarcıdan geldim hepsi temizlendi
  14. N

reis formatladım direk bilgisayarı
  15. N

R5 5600 rx 6600 1722543696 Thermaltake tr2 st serisi 750 w
  16. N

İyi kanka şartları beğeneceğini düşünüyorum net maaş verme konusunda biraz sıkıntılı olduğu için söyleyemiyorum o yüzden üstü dedim .d
  17. N

Asgarinin üstü biraz birde barem sistemi var saat artışı ve sonrasına direk maaş artışı şeklinde birde tabi primlerin var ekstra dan iyi satarsan iyi kazanırsın
  18. N

Kanka vatan personeliyim bilgisayarın diğer parçaları da vatandan olması gerekiyor eğer değilse satan kişinin insiyatifine bağlı değişim yapabilir esenyurt mağzada yım gelirsen yardımcı olurum kanka diğerleri olmayabilir
  19. N

Ortalama 5 dk oyuna 1 dk da kapanıyor
  20. N

Occt hocam
Top Bottom