Arama sonuçları: *

1. E

Yardım İşlemci Pinlerim Kırıldı Anakartım Bozulmuşmu?

Aklınızda bulunsun işlemci piminiz yamulduğunda iğne ucunu keserek ve biraz düzelterek onun vasıtası ile pimleri düzelte bilirsiniz. Nejdet Delioğlu'nun böyle bir videosu vardı bakabilirsiniz.
  2. E

Mavi Ekran Anakart vida yuvası ve vidası eksik

Kanka anakartı kasaya montajlama vidasından mı bahsediyorsun?= 1738000935 Standart diye biliyorum..
  3. E

Windows 8.1 Standart nasıl etkinleştirebilirim?

olmuyor o yöntemde hwıd ve kms yi denedim 1737047521 Error diyor birde bu kms ve hwıd güvenilir değil diye biliyorum ben yanlış mı?
  4. E

denedim bir kaç tane de olmuyor maalesef
  5. E

Arkadaşlar win 10 da pc kasıyor diye 8.1 e geçtim ama etkinleştiremiyorum cmd kms felan denedim olmadı satın alacaktım ama 270 TL çok daha ucuz veya başka bir etkinleştirme yolu bilen var mı? Şimdiden çok teşekkür ederim
  6. E

Windows 8.1 Saf İso dosyası arıyorum acil!

Kanka bir bakarmısın rica etsem ben bunu kurdum çok teşekkür ederim verdiğin için. Peki bunu etkinleşirmenin bir yolu varmı? benim oem keyim yokta internetten baktığım kodlar ile de etkinleştiremiyorum bu konu hakkında bir bilgi varmı? diğer windows 8.1 de kod ile etkinleşmişti o Proydu bu...
  7. E

Yardım ACİL YARDIM DİSKİM YABANCI OLDU

Paket adı geçersiz hatasını aldım ne yapmam gerekiyor?
  8. E

Yardım ACİL YARDIM DİSKİM YABANCI OLDU

arkadaşlar merhaba bugün format attım bilgisayara yoğunluktan dolayı bir açıldı 1Tb diskim yok hemen yöneticiye baktım Dinamik ve yabancı olarak görünüyor yabancı diskleri al diye bir seçenek var tıklarsam veri kaybı olurmu gerçekten önemli bilgilerim var cevaplar için teşekkür ederim şimdiden
  9. E

Vallaha çok teşekküre ederim reis Allah yolunu açık eylesin duamı aldın :)
  10. E

Çok uçuk fiyatlı olmamak şartıyla mouse arıyorum Destekleriniz için teşekkürler

Bilmiyorum kanka ama inan 1-2 yıldan sonra bunlar hızların yarısına düşerler belkide içinde çinde üretilen klasik iyi bir tasarıma sahip olmayan çipler var her 2 mouseda da
  11. E

Modlama işinden anlamıyorum hocam maalesef tek isteğim orijinal iso ama Microsoftun kapitalist davranışından dolayı dolandırıcılar fayda buluyor genellikle virüslü oluyor
  12. E

Modding Acil Windows 8.1 orijinal iso dosyası gerekiyor

arkadaşlar biliyorsunuz ki desteğin kalkması üzere Microsoft isoyu kaldırdı ve orijinal bir iso gerekiyor olan yükleyip atabilir mi lütfen?
  13. E

Çok uçuk fiyatlı olmamak şartıyla mouse arıyorum Destekleriniz için teşekkürler

Kanka ne ucuz mouse arıyorsan sade ve kaliteli almanı öneririm özellikle Microsoft mouseler gerçekten kaliteli ve uygunda ikinci eldende oldukça fazla var oradan seç beğen al bence bu yeni desenli mouseler 2-3 yıl sonra üzerindeki desen gidiyor ve kablolar artık gerçekten çok kalitesiz...
  14. E

Arkadaşlar merhaba maalesef destek bittiği için Microsoft orijinal isoyu kaldırmış bir yerden indirdim geçen günlerde oynanmış olduğunu düşünüyorum sürekli bir yerden sıkıntı çıkıyor Lütfen microsoftan indirip elinde bulunanlar bir linke yükleyip yayınlayabilirmi? Gerçekten çok ihtiyacım var
Top Bottom