Çalışmalarımız devam ediyor arkaplanda. Ana hatları bitirdikten sonra isim eklemesi kolay. Bu sebep ile anket hafta sonuna kadar kalsın istiyorum. Oy kullanan dün arkadaşlara da kocaman sevgiler.
Merhaba, Herhangi bir şey tanıtmıyorum. Burada bir fikir alış verişi yapıyorum. Ayrıca bizim bu siteyi açmamız uzun bir süreç, o zaman kaadar kimsenin aklında bir şey kalmaz. Yani kısaca aktif olan ortada faaliyet gösteren bir şey yok.
Arkadaşlar 230 görüntülenmeye 40 oy az, Konuya ulaşan herkes lütfen 2 saniye ayırıp, Ankete katılsın. sizin desteklerinize ihtiyacım var. Çok teşekkürler şimdiden.
Herkes yorumları ve kullandıkları oylar için çok teşekkür ediyorum.
Aslında burada çok detay vermek istemiyorum, Donanım Arşivi'de bir teknoloji sitesi çünkü. Ayıp olmasın istiyorum kimseye. Kısaca Genel olarak teknoloji ve oyun haber içerikleri olacak.
Günahlarının bedelini ödeyen herkes Cennete gidecektir. Fakat senin cehennemden geldiğini herkes bilecek, çünkü çektiğin azabın izleri her yerinde belli olacak. Tabi kolay bir azap değil. Bu sebep ile bu dünyada hazırlıklarını yapacaksın. Sonra Cehennemde yanmayasın.
Herkese merhaba,
Hangi alan adı güzel gözüküyor. Bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz. Konuya giren arkadaşlar, sadece oy kullanması yeterli. Şimdiden çok teşekkürler.