Arama sonuçları: *

1. byberk06

itopya hazır sistemlerde garanti hakkında

arakdaşlar G4 sistemimde psu da sıkıntı var benim itopya komple test için sistemi istedi bir şey olmaz demi ekran katını değiştirsem hazır sistem garanti de sıkıntı çıkarmı ekran kartını değiştirsem bu konuda yardımcı olabilcek varmı . garanti durumu nasıl hazır sistemlerde
  2. byberk06

Rtx 3050 ile rx6600 takas mantığı

Beyler Bende G4 sistemden çıkma gigabyte eagle oc rtx 3050 var iki fanlı takas olarak rx6600 saphire pulse mantıklımı 18 ay garantili diyor sıfır diyor sizce ?
  3. byberk06

Sistem düzenlerimizi paylaşalım

Merhaba sistem , masa düzenlerimizi paylaşalım sistem ve masa düzenleyecekler fikir edinmiş olurlar . 1647534741 Birde arkadaşlar monitörüm 2 3 saat den sonra ısınıyor çıt pıt ses geliyor problem olmaz demi
  4. byberk06

B450mk2 uygun kule tipi soğutucu

Kasam spec delta Anakart b450mk2 Sistem g4 Bu parçalara uygun kule tipi soğutucu arıyorum T6 ultra ile x6 arasında kalmıştım ama sığmayabilir önerileri bekliyorum
  5. byberk06

Yardım soğutucu pinini nereye bağlıcam

fan aldım pinini nereye bağlıcam iki pin var
  6. byberk06

CORSAIR Hydro Serisi H45 120mm İşlemci Sıvı SoğutucU

Selamlar G4 sistem aldım bu soğutucuyu almayı düşünüyorum nasıldır CORSAIR Hydro Serisi H45 120mm İşlemci Sıvı Soğutucu İndirim ile 450 TL şuan Bu Fiyata başka öneriniz varmı yoksa bu alacağım iyi soğuturmu
  7. byberk06

Msi Radeon rx6500 xt 3800 TL nasıl ?

Bu fiyata rx6500xt alınır mı? Amazon germany den Nası fiyat
  8. byberk06

Vatan bilgisayar dan toplama PC

Beyler vatan bilgisayar dan maks 16 bin TL ye kadar Kasa toplamak istiyorum yardımcı olurmusunuz. Stoktaki mağazalar kısmında Ankara’daki mağzalardan olması lazım
  9. byberk06

PS5 mi PC mi kararsızım

Kararsız kaldım 12 bine çift kol ps5 mi almalıyım yoksa 15 e masaüstü PC mi önerecek varmı
  10. byberk06

Yapacağım takas mantıklımı

Merhaba takas yapacağım laptop verip masaüstü akacağım ama üstüne ne kadara kadar para verirsem beni üzmez Sistem özellikleri fotoğrafda mevcut ekranı da Gameboster 165hz 27 inç curved Benim laptop Gtx 1660ti RYZEN 7 3750 H 1645114978 Up
Top Bottom