Arama sonuçları: *

1. Cheazy

6600XT'den 2070'e geçilir mi?

Nası ya? Benim bahsettiğim bu minecraftta falan görüntüyü güzelleştiren gölgeleei keskinleştiren faln filanından bir özellik. 150 tane mi ne oyun destekliyordu. Tek 4070S üzerinde destejliyorsa RTX serisi neden var?
  2. Cheazy

Anladım hocam. Dediğim gibi iş hallaloursa 2-3 hafta talan çalışmayı düşünüyorum. En az 10-15 alırım. Klavye kulaklık ekran kartına ihtiyacım var. Karta ihtiyacım yok zaten memnunumda uyguna getirdik nvidia alalım dedim. Ucuz peynir fare kapanında yine. 1736933810 Valla ben fsr ın bir hayrını...
  3. Cheazy

Anladım. Kartın kozmetik fosurduyormuş zaten gözümden kaçmış alınmaz.
  4. Cheazy

İş görmez diyorsunuz anladım.
  5. Cheazy

2060 la bile açılıyor hacı. RTX serisine özel değil mi bu muhabbet zaten?
  6. Cheazy

Hocam 3070 en az 8-9k onlarsa galaxtır phoenixtir palittir vesaire. Ben asus, msi, zotac belki gigabyte dışı kart kullanmam. Bana laf atacaklar olabilir kendileri bilir ben bu markaları seviyorum. Bunların dışında sisteme para vere vere elimde para kalmadı amaç biraz da küçültmeye gitmek. 15...
  7. Cheazy

Asus dual 6600xt ekran kartım var. İçi açılmamış. Kutulu fanları falan sesli değil herhangi sorunu yok ama hep nvidia almak istedim. Rate racing falan için. Birde geçeceğim seri rog strix 3 fanlı model. Ek olarak onunda içi açılmamış. Fps farklarını biliyorum. Bunu 6250'ye falan versem o 4.5 hem...
  8. Cheazy

Sizce hangi telefonu almalıyım

A34 fişek gibi gelir. XR alacak arkadaşımda A34 düşünüyordu ama 8e düşürmüşken ios devam edeyim dedi.
  9. Cheazy

Sizce hangi telefonu almalıyım

SE2020 kardeşimin 64 lük batarya değişen arkası kırık 4750 ye falan vermiştim. Arkadaşın değişensiz orta tuş bozuk pil79 256 lık se2 sini 6 ya sattık. Çok fazla hızlı satılan bir telefon değil baya bekledik. Kondisyonu güzel olsun kötü olsun 5-6 arası eder. 1736708181 15 e anca yd 13 alırsın...
  10. Cheazy

Yardım ENERMAX MAXPRO III 700W iyi mi?..

Arkadaşım Power Boost kullanıyor yazdan beri 4060 I5 12400F li sistemde. Buna da C4 diyorlar ama bir sıkıntı yaşamadım diyor.
  11. Cheazy

Yardım ENERMAX MAXPRO III 700W iyi mi?..

Ben 2060 la 350w psu kullanan gördüm daha ölsende gam yemem. Enermax güzeldir. İş görür.
  12. ASUS RX 6600 XT

Kocaeli ASUS RX 6600 XT

Sorunsuz ekran kartımı yükseltmek için satıyorum. 2021 yılında garantisi bitmiştir. Güvenlik etiketi üstündedir. Temizdir. Kutusu duruyor. Furmark testi yapıp atılır uzay 14 dk 62 dereceydi ama yeniden kasada bi atarım sıkıntı yok. Rdr her şey ultrada oynatıyor ama fanları çok yüksepe alıyor...
  13. Cheazy

Ekran kartım mı bozuldu

Ddu ile driverları sil. Tekrar yükle. Eğer olmazsa bios at ekran kartına. O da olmazsa çipset ya da vram gg demektir.
  14. Cheazy

Metro exodus bu sistemde kasıyor

350w la o sistemi nasıl çalıştırıyorsun hocam? Bende 6600xt 5600 var. 500w soruj çıkarır diye elim ayağım titriyor hiçbir şey olmaz o zaman.
  15. Cheazy

🔥İndirim Poco X7 Pro 8/256 19.299 TL 🔥🔥🔥

Honor 200 alıp yanınızda teleskop gezdirin hocam siz.
  16. Cheazy

TECNO ekranı nereye yaptırılır?

Merhaba yazın çalıştığım parayla bir telefon aldım. Bu telefona bışa çıktı. Yazın işten gelirken düşürüp kırmıştım ekranı. Arkadaşa da emanetlik 1 aylığına verdim. Çok kullandım kanka teşekkür ederim, dedi. Ekranında daha çok içinden geçmiş. Ekranı yarı yarıya yaptırma konusunda anlaştık. Sizce...
  17. Cheazy

Iphone 12 ile dış ekranı çatlak s22 ultra takas edilir mi?

Dediğim gibi. Gerek yok hocam. En güzel cihaz kendi kullandığın cihazdır. Zamanı gelince değiştirirsin.
  18. Cheazy

Iphone 12 ile dış ekranı çatlak s22 ultra takas edilir mi?

Tajas mantıklı ama hem üste para vereceksin hem de +2k ua ekran yaptıracaksın. Orijinal wkranı 2k ya yaparlar mı bilmem. 60 hz diye ağlıyorsun ya şimdi çakma ekranla da 120 hz gelir mi bilmiyorum. Onun dışında letgo değilde sahibindende bakarsan daha fazla ilan bulabilirsin. Bende 13 var, 12 de...
  19. Cheazy

2000₺ Klavye mouse önerisi

Biliyorum hocam sıkıntı yok bana.
  20. Cheazy

2000₺ Klavye mouse önerisi

Kesin alacağım hocam. Mouse işini de bıraktım. Razer var zaten şu an boşver dedi kardeşim. Banada mantıklı geldi.
Top Bottom