Arama sonuçları: *

1. M

Yardım BF1 Açtım Bilgisayarın Ekranı Çöktü

Not: Dell g315, i7 9750h, gtx 1650, 16+16 ram. Steam'dan BF1 indirdim ve oyuna girdim. Oyunu açılınca ekran pembe renk çizgi çizgi oldu. Neyse kapatıp açayım dedim bilgisayarı, ama ekranın kenarları yanıp sönüyor hızlı hızlı. Yardımcı olabilecek var mı acaba?
  2. M

Yardım Bu güncellemeleri indireyim mi?

Dell g3 15 laptopum var. Sitesine girdiğimde bir sürü güncelleme çıktı. Bunların hepsini indirip kurayım mı? Windows ve Nvidia Geforce kendiliğinden güncellemiyor muydu?
  3. M

Oyundayken mavi ekran aldım

Valorant oynarken bilgisayar kapandı ve açtığımda mavi ekran geldi. Minidump dosyasının linkini ekledim, sebebi hakkında bilgilendirebilecek olursa çok sevinirim. https://www.dropbox.com/scl/fi/ciscxxins378tu5wh5bt5/012224-21953-01.rar?rlkey=pwjmwyx6c1tf47ddvlsgkbj42&dl=0
  4. M

Yardım Bilgisayardan Internete bağlanamıyorum

Ne mobil veri, ne de wifidan bağlanamıyorum. Yani bağlanıyorum ama İnternet yok görünüyor. Halbuki telefondan sıkıntısız bağlantım var. Bilgisayar yeni değil.
  5. M

Yardım Laptop kasmaya başladı

Google'da ve görev çubuğunda donmalar oluyor. Görev çubuğunda saat ilerlemiyor ve imleci üstüne getirince kum saati çıkıyor ve tıklanmıyor. Nedenini bilmiyorum. Birkaç gün önce windows 10 güncellemesi yapmıştım. Dell g315: i7 9750h, gtx1650
  6. M

Yardım Bilgisayar dondu kaldı

YouTube'da video izliyordum bir anda dondu, tuşlara tepki vermiyor. Kapağını kapatınca ekran kapanmıyor. Hoparlörden sabit bir ses geliyor.
  7. M

Yardım Laptop kapanma ekranında kaldı

Crackli MK11 oynuyordum oyun birden dondu, en sonunda kapatma tuşuna bir kez bastım ve ekrana kapatılıyor yazısı geldi ama kapanmıyor. Dell g315, i7 9750h, 8 gb ram, gtx 1650, windows 10
  8. M

Sıcaklıklar normal mi?

Arkadaşlar laptop az önce teknik servisten geldi, termal macun değişimi de istemiştim. Şarja takılı ve sadece Google'da 1 sekme açık. 1625580767 Dell g3 15: i7 9750h, gtx 1650
  9. M

Hız için ssd mi ram mi?

Arkadaşlar eski bir laptopum var. Markası Asus A455L: i3 4005u, gtx 930 m, 4gb ram, windows 10. Google'da veya masaüstünde dolaşırken bir yere bastığımda en erken 2-3 saniyede tepki veriyor ve yavaş açılıyor. Bunun için ram takviyesi mi yapmalı yoksa ssd mi almalıyım?
  10. M

Laptop bileğimi acıtıyor

Merhabalar arkadaşlar. Oyun oynarken bileğim laptopun köşesine geliyor. Bir müddet sonra da burası bileğimi acıtmaya başlıyor. Ne önerirsiniz?
  11. M

Laptop garantiye nasıl gönderilmeli?

Arkadaşlar bir laptopum var. Bunun kutusu şehir dışındaki kaldığım öğrenci yurdunda kaldı. Ben bunu hasarsız bir şekilde nasıl gönderirim?
  12. M

Laptop menteşe arızası garantiye girer mi?

Dell marka laptop un kapağını kapatırken cart diye bir ses geldi. Baktığımda menteşesinin plastiğinde hafif bir ayrılma fark ettim. Elimle bastırınca düzeliyor ama kapağı kapatırken yine aynı durum oluşuyor. Bu durum garantiye girer mi?
  13. M

Throttle Stop işlemci hızını sabitlemiyor

Set multiplier diyorum ama işlemci hızı dalgalanmaya devam ediyor, ayarladığım hızda kalmıyor. 1617284504 Cevap yok mu 😢
  14. M

Samsung SSD'li laptop 33 saniyede açılıyor

Arkadaşlar Windows 10 256 GB nvme ssd'ye kurulu ve çok yavaş açılıyor. Nedeni ne olabilir? 8 gb ram, i7 9750H.
  15. M

Dell G3 15 Laptop'un Oyunlarda 100 derece olması normal midir?

Merhaba arkadaşlar, buradaki ilk konumu açmaktayım. Laptop bileşenleri Gtx 1650, i7 9750h. İşlemcinin turbosu açıkken bir oyuna girdiğimde işlemci sıcaklığı 100 dereceye geliyor, ben de bu nedenle ThrottleStop' dan turboyu kapatıp oyuna giriyorum. İlk aldığımda da durum böyleydi. Nedeni ne...
Top Bottom