Arama sonuçları: *

1. F

Türk Telekom 100MBPS internet için modem önerisi

Türk Telekom’dan da bilgi alacağım teşekkürler
  2. F

Türk Telekom 100MBPS internet için modem önerisi

Merhaba, modemim bozuldu ve yeni bir modem alacağım. Sizce direkt Türk Telekom'dan mı almalıyım, yoksa başka markaların modelleri daha mı iyi? Önerebileceğiniz modemler var mı? İnternet hızım 100 Mbps. Evde internete televizyon, bilgisayar, tablet ve 4 telefon bağlanıyor.
  3. F

Flex kablo alırken dikkat edilmesi gerekenler

Merhaba laptopumun power tuşunun flex kablosu kırılmıştı, touchpadimin flex kablosu power tuşuna uyuyordu. Ben de touchpadin flex kablosunu söküp power tuşuna takmıştım bir süredir öyle kullanıyordum. Fakat artık touchpad'e de ihtiyacım oluyor ve onun için bir flex kablo temin etmek istiyorum. 6...
  4. F

Beylikdüzünden Beyoğluna nasıl giderim?

teşekkür ederim 1627512695 hayır malesef
  5. F

Beylikdüzünden Beyoğluna nasıl giderim?

Merhaba beylikdüzünden beyoğluna nasıl gidebilirim detaylı anlatabilecek var mı?
  6. F

75 HZ Monitörüm Vat Ama 60 HZ Alıyorum

dp portu varsa ordan deneyin. ben monitörü ilk aldığımda hdmi üzerinden 1080p 60hz kullanabiliyordum fakat displayporta geçince 1080p 75hz alabildim.
  7. F

Ses kartı üstündeki hd audio girişi

merhaba anakartımın üstündeki ses yongasından memnun değilim ses az geliyor. asus supreme fx 2 model bir ses kartı buldum. bunu takacağım fakat işaretlediğim yerdeki girişe kabloyu takmak zorunda mıyım? kasanın içinde kablolar çok karışık durumda.
  8. F

Asus Supreme 2 Ses Kartı Nasıldır

merhaba, msi a320m pro a anakarta sahibim. bundan önce laptopum vardı ve aynı kulaklık laptopta çok daha yüksek ses veriyordu bu anakarttan. eski bir kasadan asus supreme 2 diye bi ses kartı buldum. güzel bir şeye benziyor. bunu taksam çok fark olur mu? takılmaya değer mi?
  9. F

R3 1200 AF GTX 1650 OC Forza Horizon 4 Darboğaz

zorlaya zorlaya oyunu 45-50 FPS'lere düşürüp darboğazı kaldırmayı başardım, teşekkürler
  10. F

R3 1200 AF GTX 1650 OC Forza Horizon 4 Darboğaz

Merhaba. Geçenlerde R3 1200 AF (12NM)'in Palit'in GTX 1650 OC kartını besleyebileceğine güvenerek bir sistem aldım. Diğer oyunlarda herhangi bir sıkıntı görmedim fakat Forza Horizon 4'te darboğaz yaşıyorum. Oyunda böyle "dropumsu" tarzı bir şey yaşıyorum. CPU kullanımı devamlı 99, GPU kullanımı...
  11. F

Ryzen 3 1200 GTX 1650 darboğaz durumu

Teşekkür ederim normalde sürekli siteleri kontrol ederim fakat GameGaraj'daki sistem karşıma çıkmamıştı :) Bu sistemi alacağım ama bu sefer de anakart seçiminde kararsız kaldım. 172 TL daha verip B450 almalı mıyım?
  12. F

Ryzen 3 1200 GTX 1650 darboğaz durumu

Gaming Gen Tr'de Ryzen 3 1200 (AF değil, 14nm) ve GTX 1650 OC'li sistem gördüm. Fiyatı uygun geldi fakat bu sistem darboğaz yapmaz mı? Almayı düşünüyorum fakat bu konu kafama takıldı. Not: Anakart A320 dolayısıyla overclock şansım yok.
Top Bottom