Arama sonuçları: *

1. mm33

Yardım Amd Chipset driver güncellemesi dışında başka ayar yapılmalı mı ?

Başka yapılması gereken ve sistem performansını arttıracak güncellemeler var mı ?
  2. mm33

Yardım ASUS TUF B450 PRO GAMİNG BİOS HK.

Bu sürüm(BETA) sizce kurulmalı mı ?
  3. mm33

Yardım AMD Chipset Drivers güncelleme ?

Amd chipset driver güncellerken önce ki sürümü kaldırmak mı gerekiyor yoksa direk üstüne kurulabiliyor mu ?
  4. mm33

Öneri B450 chipset driver güncellemesi gelmiş bilginize.

https://www.amd.com/en/support/chipsets/amd-socket-am4/b450
  5. mm33

Yardım ASUS TUF B450 PRO GAMİNG Core performance Boost kapatma ve otomatiğe alma

Başlıkta belirttiğim gibi bios'tan hangi ayarları kapamam gerek ve otomatik çalışması için ne yapmalıyım ?
  6. mm33

Yardım ASUS TUF B450 PRO Hakkında Yaşadığım Sorun

Herkese selamlar bilgisayarımı yeni topladım ve sorunsuz şekilde kurulumları yaptım fakat bilgisayarımı açarken ''TIK'' sesi geliyor ve komple fanlar duruyor rgb'ler sönüyor kısa bi süre sonra tekrardan dönmeye başlıyor sorunsuz şekilde açılıyor bios'tan bi ayarı mı vardır acaba yardımlarınız...
  7. mm33

Yardım Asus TUF B450 Pro gaming AMD CHİPSET DRİVER kurulmuyor

2.13.27.501 sürümünü ne yaptıysam kuramadım altta ki sorunu veriyor
  8. mm33

Yardım Anakart pin soketine macun geldi ne yapmalıyım(fotoğraflı)

Nasıl temizlemeliyim ve bu anakartta görünürde bi sorun var mı acaba ?
  9. mm33

Yardım Asus tuf b450 pro gaming 5. Nesil için bios güncellemesi gerekli mi ?

Soru baslıkta ki gibi emin olmak istiyorum sisteme görüntü gelmiyor sorun o yüzden mi anlamaya çalışıyorum.
  10. mm33

Yardım Ryzen 5 5600x için bu anakart nasıldır ?

Bütçe : 1000tl Marka ASUS olmak zorunda rgb corsair bileşenlerim mevcut hepsi senkron olsun istiyorum. https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-b450m-plus-ii-amd-b450-am4-ddr4-4400mhz-micro-atx-anakart-p-HBV00000ZJYOK?magaza=Hepsiburada
  11. mm33

Yardım Anakart oyun performansını etkiler mi?

Selam dostlar ASUS TUF H310M GAMİNG anakarta sahibim ve İ7 9700K(yurt dışından uygun fiyata) işlemci aldım bi süreliğine bu anakartı kullanmak zorundayım merak ettiğim anakart üzerine takılan parçaların performansını düşürür mü ?
Top Bottom