Arama sonuçları: *

1. mm33

Yardım Samsung watch 4 classic 46mm sizce hala alınır mı ?

Bu saat ile ilgili çok fazla zıt yorum var sizce alınır mı kullanıcılarda varsa deneyimlerini paylaşabilir mi ?
  2. mm33

Yardım AMAZFİT GTR3 PRO alınır mı ?

Kullanan arkadaşlar deneyimlerini paylaşırsa sevinirim bazı yerlerde sensörün tutarsız olduğu söylenmiş bazı yerlerde de bunun büyük bir güncellemeyle düzeldiği fitness egitmeni olarak en önemli konu bu benim için yardımcı olursanız sevinirim.
  3. mm33

Yardım Amazfit gtR3 pro alınır mı ?

Sizce bu saat alınır mı kullanan arkdaşlar var ise lütfen deneyimlerini paylaşsınlar.Fitness antrenörü olduğum için yoğun aktivite içindeyim sürekli.
  4. mm33

Yardım Xiaomi mi watch alınır mı ?

Telefondan görüşmeye önem vermiyorum sizce bu akıllı saat spor aktivitelerini takipte yeterli midir ?
  5. mm33

HUAWEİ GT2,GT2E,GT2PRO,MAGİC WATCH 2 HARİCİ KADRAN YÜKELEME.

Başlamadan önce Telefonunuz HUAWEİ ve İPHONE dışında bir marka olmalı. Öncelikle app store'dan indirdiğiniz sağlık uygulamasını ve birlikte gelen herşeyi silin.Daha sonra linkte ki uygulamayı indirin ve cihazınıza yükleyin normal huawei hesabınızla giriş yapın ve senkronize edin daha sonra saat...
  6. mm33

Yardım Magic watch 2 hala alınır mı ?

Letgo üzerinden 900tl'ye kapalı kutu ürün buldum bu ürün sizce hala alınır mı ?
Top Bottom