Arama sonuçları: *

1. Lunchx

RTX 4070 Super 1080p Kullanim

Merhaba hali hazirda Gigabyte Aero 4070 ekran kartim bulunuyor ve Msi RTX 4070 super slim veya tekrardan aero oc a gecmeyi dusunuyorum, asil sorum 1080p de bir sorun yasarmiyim. Islemcim: I5 12600kf
  2. Lunchx

Çözüldü✓ RTX 4070 Den RX 7800 XT Ye Geçilir Mi ?

Merhaba öncelikle para sıkıntı değil bazı testlerde 7800 xt fark atıyor sizce değer mi ve driver gibi sorunlar devam ediyor mu halen AMD de.
  3. Lunchx

Öneri Asus TUF RX 7800 XT White OC Alinir Mi ?

Merhaba suanda hali hazirda bir Aero 4070 ekran kartim bulunmakta para sikinti degil sizce gecilir mi AMD ye bir tik isinamadigim icin korkuyorum sizce sorun olusturur mu ve deger mi.
  4. Lunchx

Yardım RTX 4070 Fan Sabit Dönuyor

Merhaba Gigabyte Aero 4070 ekran kartim bulunmakta yakin zamanda 0 db özelligi devre disi kaldi ve sabit fan hizinda dönuyor yukte olmasa bile gigabyte nin uygulamasini yukledim, bios guncelledim, bios oc ve silent e switch yaptim fakat olmuyor bir turlu msi afterburner da sildim indirdim.
  5. Lunchx

2 RTX 4070 Model Arasından Seçim

Merhaba 4070 alacağım ve 2 ekran kartı arasında kaldım sizce hangisini tercih etmeliyim sistemim beyaz olduğu için ve bütçem sadece bu ikisine yettiği için içlerinden bir tanesini almam gerek. Gigabyte nin videosunu izlediğim de iyi sıcakları olduğunu gördüm ama yinede aranızda bilgili...
  6. Lunchx

Yardım RTX 4070 1080p Kullanır Mı

Merhaba sahip olduğum sistemdeki 3070 ti vision ekran kartını iade etme gibi bir şans yakaladım ve iade edip Asus Dual 4070 White/Siyah düşünüyorum. İşlemcim 12600kf ve monitörüm 1080p kullanmak istiyorum çünkü monitör üm var ve ek masraf yapmak istemiyorum pc ye artık.
  7. Lunchx

Öneri Beyaz Sistem Yeni Ekran Karti

Merhaba, hali hazirda olan imzamdaki sistemim var ve elime bir sans gecip sahip oldugum 3070 ti vision ekran kartini degistirebilecegim onun yerine yeni ekran karti olmayi dusunuyorum ve aklimda yeni oldugu icin Asus Dual RTX 4070 var. Sizce bu ekran karti tercih edilebilinir mi ve full beyaz...
  8. Lunchx

Çözüldü✓ Pcie 4.0 Ekran Kartına Pcie 3.0 Slota Takma

Merhabalar ekran kartımı kasama dik koyacağım ve bir uzatıcı aldım ve bu Pcie 3.0 bir sorun oluşurum performans kaybı olur mu ve verdiğim linkteki ürün sizce kaliteli güzel mi ? EZDIY-FAB PCIE 3.0 16 x Extreme High Speed Riser kabel PCI Express Port GPU expansionskort högervinkel kontakt-20 cm...
  9. Lunchx

RTX 3070 TI FurMark Sonuclari Nasil ?

Merhaba öncelikle ekran kartim Gigabyte Vision RTX 3070 TI ve testi 1440p 12 dakika boyunca yaptim ve sonuclar: Sicaklik min 55 derece max 70 derece FPS min: 102, max: 234 avg: 230
  10. Lunchx

1080p Darboğaz Yaşanır Mı ?

Merhaba iyi günler, işlemci Ryzen 7 5800x ekran kartı ise RTX 3070/3070ti olacak ve oyunlarda dar boğaz yaşar mıyım şu anda bütçem yok 2k monitöre geçecek yani en az 1 2 ay sorun yaşarmıyım?
  11. Lunchx

Yardım RTX 3070 Mi 3070 ti mı?

Öncelikle merhaba iyi günler yeni bira sitem toplayacağım ve ekran kartında bir sorum olacaktı ilk başta RTX 3070ti almayı düşünüyordum ama 8gb RAM ı var ve sonradan bir çok kişi ve araştırdığın sitelerde yeni nesil oyunlarda 8 Vram yetersiz kalmaya başlayacak diyorlar doğrumudur, yada grip...
Top Bottom