Arama sonuçları: *

1. Lunchx

VPN ile Tiktok Konum Gözukur Mu?

Merhaba, kisaca Tiktok hesabina vpn ile giris yapilir ise hesapta gercek konum gözukur mu ?
  2. Lunchx

Forza5 ve Fifa 25 için 40 gün beklenir mi?

Hocam bence beklemelisin Forza indirime duser net bir sekilde ve 380 saatim var fh4 de halen oynuyorum kafam estikce.
  3. Lunchx

Erkeklik Hormonunu Nasıl Yükseltirim?

Hocam dediklerinizin erkeklik hormonu testestron ile alakasi yok fakat yukseltmek icin kas kutlesi ekleme, spor, duzenli beslenme ve iyi uyku yukseltmede yardimci olacaktir.
  4. Lunchx

Donanım Arşivi Forum Da Mesajların altındaki yazılar nasıl yapılıyor

Hocam profile kullanici adiniza tiklayip giriyorsunuz orada imza var oradan istediginizi yaziyorsunuz ve profilinizin sag mesaj altinda gözukuyor.
  5. Lunchx

Aşık olmak nasıl bir his?

Hocam bence akliniza bu soru geliyor ise bir problem vardir, sizin duygularinizi nasil hissedebiliriz ki bize soruyorsunuz ve bizim cevabimiz ile karsi tarafa emek sevgi göstereceksiniz.
  6. Lunchx

Beyaz kasa dizmek para israfı mı sizce ?

Hocam bende beyaz sistem toplamistim ve evet iyikide toplamisim cunku ileride insanin icinde kaliyor öyle beyaz bir sistem. Ve tabikide normal toplayanbilecegin bir sistemin bir tik alt duzeyinde toplaniyor dogal olarak biraz daha pahali.
  7. Lunchx

(Cözuldu) Apple Watch surum dusurme

Hocam IPhone telefonlarda destek diye bir uygulama var oradan konu açıyorsunuz ve anlatıyorsunuz sorununuzu. Hayır hocam hiçbir ücret kargo vesaire ödemedim, fakat bildiğim kadarı ile ürününüzün garantisi devam etmesi zorunlu yoksa para ile oluyor diye biliyorum.
  8. Lunchx

Bilgisayarı kaça satabilirim?

Anladim hocam tesekkur ederim.
  9. Lunchx

İPhone 15 Pro Max VS S24 Ultra Kullanıcı Deneyimlerim.

Hocam 15 pro kullaniyorum ayrica aktif kullaniyorum denebilir, sarj suresi 1 gun yeterli oluyor ve suanda hafif bir isinma var telefon cebimde olsun telefonda bir sure gezinme olsun. Fakat kamera vesaire cok iyi tatmin ediyor. Ve problem olarak görulecek bir sey görmuyorum 15 pro da.
  10. Lunchx

Herkes klavyesimin anlık görüntüsünü atsın

Anlamadim hocam ne bahsetmek istediginizi. Klaveyenin tam cekilen resmi yoktu elimde bu resmi attim eger bunu demek istedi iseniz.
  11. Lunchx

Öneri İphone 15 fiyatına değer mi ?

Hayir hocam sanmiyorum edecegini, arkadasim 11 kullaniyor 2019 dan beri halen sorunsuz
  12. Lunchx

Yok hocam öyle bir durum söz konusu degil Iphone 15 almanizi öneririm.
  13. Lunchx

Hocam bence paranizi biriktirin 16 serisinden alabilirsiniz, zarara girersiniz 1 2 sene telefon kullanip satarsaniz.
  14. Lunchx

1.70'im 74.50 kg göbek nasıl eritilir

Hocam hicbir bilgim yok hic almadim, ve elbette yuksek ses cikartir kosu yaparsaniz. Fakat altina köpuk bir mat falan koysaniz heralde assagiya ses gitmez.
  15. Lunchx

Bilgisayarı kaça satabilirim?

Hocam bendede yd parcali 4070 ve 12600kf li sistem var imzamdaki, sizce turkiyede ne kadar eder
  16. Lunchx

Yardım RTX 4070 oyunlarda ekran kartı kullanımı aşırı aşırı düşük

Hocam psu dan oldugunu zannetmiyorum psu stress testleri oluyor onu deneyin, psu da sorun oldugunda bilgisayar kendini kapatiyor falan diye biliyorum ben. Evet hocam nerede ise dediginiz gibi fakat yinede fark var aralarinda, normalde sizin kombo da darbogaz oluyor fakat hicbir etkisi olmuyor...
  17. Lunchx

1.70'im 74.50 kg göbek nasıl eritilir

Hocam kalori ve yag yaktiginiz tum egzersizler ile bir sonuc cikartabilirsiniz, eger kosu bandi alacak gucunuz var ise oda guzel bir egzersizdir eger duzenli yaparsaniz.
  18. Lunchx

RX6800 ve Ryzen 5 5600 neden fps değerleri bu kadar düşük?

Hocam bende normalde ekran kartim dediginiz degerlerde ve islemcim biraz daha assagida, sorun ne tam olarak idrak edemiyorum.
  19. Lunchx

RX6800 ve Ryzen 5 5600 neden fps değerleri bu kadar düşük?

Hocam msi afterburner acip ekran karti, islemci, ram kullanimlarini acarmisiniz.
Top Bottom