Arama sonuçları: *

1. Lunchx

Yardım Fazla RAM Kullanimi Yuzunden Drop.

Merhaba sistemimi yeni topladim sayilir ve sistemimde bosta olmasina ragmen %65 bir sey kullaniyor ve bir cözumunu bulamadim, oyunlarda ise Forza Horizon 4 , Assetto Corsavgibi grafik leri iyi olan oyunlarda arada bir donma oluyor ve bu siklik ile oluyor bu da canimi sikiyor bir cok arkadas bu...
  2. Lunchx

Yardım RAM Gerektiğinden Fazla Kullanıyor.

Merhaba sistemimi daha 1 hafta önde yolladım be o gün den bu güne kadar RAM gerektiğinden fazla harcıyor. RAM görev yöneticisinden bakıldığında %56 kullanıyor ve en çok RAM yiyen 2 uygulama var o da Chrome ve Discord ve onlar da en fazla 800mb RAM kullanıyor bu durum anormal mi yoksa gayet...
  3. Lunchx

Yardım RAM´lerime Nasil OC Yapabilirim.

Merhaba öncelikle iki tane sorum var birincisi RAM´lerime OC uygular isem bir arizaya veya urunun ömrunu kisaltmis olur muyum ? Ve ikinci soru8m ise RAM´ lerime nasil OC yapabilirim. Anakartim: Asus Prime Z690-P Wifi D4 Islemcim: I5 12600KF RAM: Corsair Vengeance Pro Sl 16 GB 3600 MHz Cl 18
  4. Lunchx

Çözüldü✓ Anakarta RAM Takılamaması.

Merhaba sistemimi neredeyse bitirdim sadece ufak tefek şeyler kaldı fakat RAM i anakarta takamıyorum yuva oturturunca bastırınca pimler Ram ı kitlemiyor ve anakartımda siyah renkteki girişe takmayı denedim orada oldu fakat gri temalı olan girişe takılmıyor yardım eder iseniz çok sevinirim...
  5. Lunchx

En Mantıklı RAM Seçim Yardımı.

Öncelikle merhaba iyi günler, Corsair VENGEANCE RGB PRO SL 32GB RAM ını almaya karar verdim bu RAM a OC yapılır mı Anakartım Msi Mpg B550 Gaming Edge Wi-Fi. Bir diğer sorun bunun yerine başka bşr marka RAM mı almalıyım önerdiğiniz görünüşü güzel bir RGB RAM önerilerinizi bekliyorum.
  6. Lunchx

Yardım Corsair VENGEANCE RGB PRO SL 32GB Alınır Mı Veya Oc Yapılır Mı?

Öncelikle merhaba iyi günler Corsair VENGEANCE RGB PRO SL 32GB alınır mı veya alınır ise RAM a OC yapılır mı Öner’lere ve fikirlerinize açığım.
Top Bottom