Arama sonuçları: *

1. Lunchx

Çözüldü✓ Red Switch Vs Brown Switch

Merhaba Rk61 olan model klavyeyi sipariş ettim fakat RK Red switch RK61 stokları bitmiş ve sadece mavi ve kahverengi switchler bulunuyor sizce hangisini tercih etmeliyim veya iade mi etmeliyim direk. Acil yazmamın sebebi firmaya bu 1 saat içinde bildirmem gerekiyor.
  2. Lunchx

Öneri Royal Kludge RK61 Alinir Mi ?

Merhaba yeni bir klavye almayi dusunuyorum önceligim beyaz olmasi ve ‎bluetooth lu bir model olmasi iyi olur, aklimda öncelikle iki model var birisi RK61 ve digeri Redragon K530 bir kac kisi k530 alinmaz dedi baglanti sorunu vesaire yasaniyormus bende RK61 e yogunluk verdim fakat alir isem RK61...
  3. Lunchx

Yardım Keychron K2 RGB LED Alinir Mi ?

Merhaba arkadaslar suanda birkampanya yakaladim Keychron K2 RGB LED klavyesini almayi dusunuyorum sizce guzel bir klavye mi brown swich olan modelini alacagim sizce iyi mi bu klavye simdiden yardimci olan arkadaslara tesekkur ederim.
  4. Lunchx

Çözüldü✓ Royal Kludge rk61 Mi Redragon Draconic 530 Mu ?

Merhaba bir %60 lik kablosuz bir klavye alacagim suanlik secimlerimde bu ikisidi var sizce hangisi daha mantikli, veya sizin bu fiyatlarda önereceginiz baska bir kablosuz %60 lik klavye var ise önerilere acigim.
Top Bottom