Arama sonuçları: *

1. X

Anlık ekran kararma sorunu.

Hocam Allah razı olsun 1 yıldır çözemediğim sorunu çözdün. Dediğini uyguladım. 4-5 gündür hiç sorun yaşamadım. Teşekkür ederim.
  2. X

Yok hocam dönüştürücü kullanmıyorum. Daha önce anakart olarak ASUS B450M DRAGON 4400MHz kullanıyordum. Anakrtı değişirdim. İlk başlarda sorun yoktu. Bir kaç ay sonra başladı. Anakart kaynaklı olabilirim diye düşünüyorum. Kime sorduysam alakası yok diyor.
  3. X

Merhaba, Pc açıldıktan sonra bir kaç defa anlık olarak ekran kararma sorunu yaşamaktayım. (3-4 saniyelik) Sonra kendine geliyor ama çok can sıkıcı bir hal almaya başladı. Denediğim yöntemler: -Bios güncelledim -Ekran kartı güncelledim. -Display Port / HDMI hepsini değiştirdim. -Klavye...
  4. X

M2 SSD vidalama yuvası hakkında

Teşekkürler Hocam. PC yi incehesaptan aldım. Sağolsunlar gelişi güzel toplayıp göndermişler. Kutunun içi Kazan ben kepçe bu dediğin aparattan çıkmadı. Satın alabileceğimiz bi yer var mı acaba?
  5. X

Güncelledim hocam
  6. X

Herkese Merhaba; Anakartım "Asus B450m Dragon" M2 ssd aldım ancak anakart kutusundan çıkan bütün vidaları kontrol ettiğimde anakarta uyumlu M2 ssd'yi sabitleştirmeye yarayan küçük vidadan yok ve 2. resimde işaretlediğim alanda olduğu gibi o kısımlar tamamen boş. Bu vidalardan satılıyor mu ...
  7. X

Gamepower OGRE yazılım kurma sorunu

Hocam sorunu ben çözdüm. Bu üründen 2 adet var biri "Gamepower Ogre Rainbow" diğeri "Gamepower Ogre RGB" Satan mağaza bana sözde RGB modeli yerine "Rainbow" göndermiş. Ve Rainbow modelinde uygulama kurulmuyor doğal olarakta ışıkları istediğin gibi atayamıyorsunuz. Alacak olan arkadaşlara...
  8. X

Gamepower OGRE yazılım kurma sorunu

Merhaba; Tavsiyeniz üzerine Gamepower OGRE marka klavye aldım ancak resmi int. sitesinden indirdiğim yazılımı kurmak istediğimde "Device is not detected the key settings cannot be displayed" yazısı ekrana yansımakta. USB girişlerini değiştirdim. PC yi yeniden başlattım yine aynı . Destek olur...
Top Bottom