Arama sonuçları: *

1. M

Öneri Bilgisayarıma uygun f/p monitörü önerisi ?

tam alcağıma karar vermiştim sen nerden çıktın :)
  2. M

Bilgisayarda hiç bir uygulama açılmıyor

Bu dosyanın bu eylemi gerçekleştirmek için ilişkilendirildiği bir uygulama yok.Lütfen bir uygulama yükleyin veya yüklüyse uygulama ayarları sayfasından ilişkilendirin hatası alıyorum 1610613358 son güncellemeyi yaptım yeniden başlattım ve düzeldi teşekkür ederim
  3. M

onu nasıl yapacağım ? 1610612732 onu nasıl yapacağım
  4. M

Tıkladığım hiç bişey açılmıyor bilgisayarı açıyorum ve tıkladığım şeyler açılmıyor ne yapmam gerek.
  5. M

al sana zehirli ok (bide bu curved allahım)
  6. M

rampage markasını gerçekten hiç sevmiyorum ama yukardaki asus çok hoşuma gitt bunu alacağım teşekkür ederim
  7. M

bir şeyi söylmeyi unuttum (bu arada bu monitörler gerçekten iyi) birde curved önerisi olan varmı
  8. M

Bilgisayarımın özellikleri şu şekilde 1. RX5600XT Ekran Kartı 2. Ryzen 5 3600 işlemci 3. 16 GB ram (geri kalanları önemli değil zaten) Bu bilgisayar için canlı renklere sahip mümkün olduğunca f/p 1500-2500 tl aralığında monitör önerisi olan varmı ?
  9. M

RTX 3060 Ti sisteme 2000 ₺ monitör önerisi

Üstad sen ne yaptın ya bu fiyata böyle bişi varmıydı
  10. M

Markalı sistem özellikleri iyi mi

dediğim gibi seri numarasını intel sitesinde arattığınızda 2010 da yapılmış işlemciler çıkıyor bu firmaların ne monitörü nede pc si alınır monitörü ölü piksel dolu zaten
  11. M

Markalı sistem özellikleri iyi mi

Dostum bi link bırakırsan sana işlemcinin kaç senesinde yapıldğını söylebilirim
  12. M

PC'de nasıl APK dosyası açılır ?

Pc de apk açman imkansız bunun için BlueStacks Droid4 gibi bi emulatör kullanman gerek
  13. M

RTX ve DSLL nasıl açılır

bi oyunda rtx desteklemesi için rtx için üretilmiş olması gerek rtx tutupta her oyunu değiştiren bişey değil eğer oyun rtx desteklerse ayarlar bölümünden rtx i açabilirsin ve aynı bölümden dlss ayarınıda yapabilirsin.
Top Bottom