Arama sonuçları: *

1. A

Bahane Ariyorum Yoksa 0 Giricek Hoca

yetistirebilirsen yapip oyle git
  2. A

Hangi telefon daha mantıklı?

yurt disi olunca satman cok zor kimse yuzune bakmiyor
  3. A

Bu ekran kartı alınır mı?

bence alinir ama 2 el satmaya kalktiginda isin zorlasacak
  4. A

🔥İndirim Sapphire RX 6650 XT Pulse OC 8.621,36 TL

ben 6700xt satiyorum XFX 7000 tl
  5. A

Konsol Savaşları Bitti Kazanan PlayStation "Xbox 3. Parti Yayıncı Oluyor"

Bir ara series s aldım geri sattım spor oyunlwri için Xbox güzel ama dediğin gibi mesela BDO oynuyordum sürekli kalite düşürüyor oyunu buğulu oynuyordum oyundan sogutmustu
  6. A

geforce now almak mantıklı mı ?

BDO LoL için güzel
  7. A

Bilgisayarım ne kadar eder?

Ram ve ekran kartı kutusu var hiçbir fatura yok
  8. A

Yorumun için teşekkürler o fiyata sarı siteye koysam sanırım bir kaç saate satilir
  9. A

Dusuk guc modunda kullanmak

Takıntı yapma bence ne yaparsan yap aşağı yukarı batarya omru vardır sen ne yaparsan yap batarya bitecek
  10. A

Zotac GTX 1660 i5 8600k + 300 liralık kule tipi sogutma MSI z390a pro 2x16 toplam 32Gb DDR4 CL15 hyperx 2400mhz ramler 256gb M2 kioxia ssd 500gb Toshiba HDD 600w xigmatek Psu PC kasası marka değil rgb ışıklı 4 fan var temiz çiziksiz Sizce bu sistemi kaça satabilirim arkadaşlar?
  11. A

N65 Scooter alınır mı? 500w

https://www.hepsiburada.com/navee-n65-500w-elektrikli-scooter-pm-HBC000024A065#reviews Selamlar ehliyet araba yok sağ sola giderken böyle bir araç almak istiyorum. Hem zaman hemde otobüs masrafı az değil bu dönemde ne diyorsunuz? Mantıklı bir tercih mi? Birde bu araçlar kaç yıl ömürlü bozuluyor mu?
  12. A

Yeni topladigim 2.el sistem ve oynadığım oyunlar

Selamlar bazı parçalar hala kargoda o yüzden deneyemedim ama sizin yorumlarınızı merak ediyorum. i5 8600K zotac gtx 1660 CL15 2x16 DDR4 RAM 256GB M2 ssd Acer nitro 165hz monltor Sistemle yapmak istediğim şeyler; Knight Online oynarken BDO'da balık tutmak Knightta pazardayken BDO balık...
  13. A

R5 5600 için kule tipi soğutucu önerisi

selamlar 8600k için https://www.teknobiyotik.com/donanim/overclock/islemci-sogutucu/dark-freezer-x94rd-2x92mm-4pin-pwm-kirmizi-led-fanli-4xisi-borusu-direkt-kontak-amd-ryzen-am4-ve-intel-uyumlu-islemci-sogutucu-dkccx94rd.html#!prettyPhoto bunu aldım sence yeterli olur mu? hız aşırtma yapmıyorum
  14. A

i5 8600k soğutma tercihi hakkında yardım istiyorum.

Merhaba, 8600k işlemcili 2. El bir kasa aldım. CPU fanı 100 liralık rgblerden doğal olarak 8600k'ya yetmiyor. Mesela csgo açtığım zaman fan %100 de çalışıyor aşırı gürültü oluyor. Kafaya koydum bu soğutucuyu degistiricem. Fakat çokta para harcamak istemiyorum. En makul şekilde kule tipi...
  15. A

GTX 1660 alıcam bu satıcıyı değerlendirebilir misiniz?

Aldım bakalim pazartesi gelecek teşekkürler yorumlar için
  16. A

GTX 1660 alıcam bu satıcıyı değerlendirebilir misiniz?

Selamlar kimseden kesin bir yorum yapmasını tabi ki beklemiyorum. Fakat gtx 1660 ile mining yapılmadığını biliyorum. Bu satıcıda bir sürü açılmış aynı karttan var. Acaba internet kafeden eline mi geldi? Yoksa mining tarzı başka bir durum olabilir mi...
  17. A

7-10 Bin TL'ye Monitör ve Sistem Önerisi Arıyorum

Selamlar Rx570li 2.el kasalara baktım ama umduğumu fazla bulamadım. 8gb ramli apu sisteme falan takmışlar uyumlu güzel bir sistem arıyorum eskiden ryzen 2600 rx 570 kullanıyodum cok güzeldi. Tabi şuan aklımda intel sistem var çünkü eski knight metin2 csgo tarzı oyunları seviyorum daha iyi olur...
  18. A

Düşük bütçeli Mini PC için tavsiyeleriniz

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-i3-7100-mini-pc-uhd-630-8gb-ram-1064922033/detay/ Selamlar, PCmi birazda mecburiyetten satma kararı aldım. Piyasada alışagelmiş bilgisayarların dışında mini bir PC bu sebeple sizden fiyat yardımlarınızı bekliyorum...
  19. A

Mini PC için fiyat tavsiyeleriniz yardımlarınızı bekliyorum.

alternatif sistem gösterir misin mini olarak uhd 630 olursa sevinirim
  20. A

Mini PC için fiyat tavsiyeleriniz yardımlarınızı bekliyorum.

Selamlar, PCmi birazda mecburiyetten satma kararı aldım. Piyasada alışagelmiş bilgisayarların dışında mini bir PC bu sebeple sizden fiyat yardımlarınızı bekliyorum. Bana yol gösterici yorumlar yaparsanız sevinirim. Belirlediğim fiyat ve pc ile ilgili yorumlarınızı bekliyorum. Özellikler i3 7100...
Top Bottom