Valorant, cs, pubg ağırlıklı olarak oynadığım oyunlar. Fakat şuan kullandığıma alternatif olarak bir mouse almak istiyorum. Özellikle hafif kolay kayan bir mouse tercihim. Kafamda şuan glorious var. Bütçe max 2k önerilerinizi bekliyorum...
Para iadesi yapacaklar işte. Max 2-3 güne yatar hesabına. Fakat sen yinede konunun takipçisi ol bence özellikle o şubeyi şikayet et bugün sana yapan yarın başkasına yapar. ******** kovulsun en azından.
Şerefsizler ya yemin ediyorum yok böyle bir şey. Sana tavsiyem gelen kargo kutusunu atmadıysan aynı şekilde açarken videoya çek yanında 2. bir kargo kutusu olmadığının delili olsun elinde. Eğer mng kargoya gittiğinde sana belge vermezler ise elinde video olduğunu eğer vermezler ise şikayet...
Arkadaş en başında söylemişti amazon doğru kargo çıkışı yaptığını söyledi diye. Dolayısı ile amazondan kaynaklı olma ihtimali yok demiştim. Kesin kargocu dızlamıştır demiştim ki öyle olmuş.
İstanbulda superonline > türk telekom fiyat olarak arada uçurum var ayrıca. Ben tv+ ile 500mbs kullanıyorum. Türk telekom fiberde var binada fiyatlara bakayım dedim tv+ paketimden bile pahalıya geliyor.
İtopya = kazık. Almayın şöyle saçma sapan sistemler ekran kartı 3060 olmasını geçtim gigabyte kötü modellerinden elde kalan stokları millete kitlemeye çalışıyorlar. 20k civarına i5-12400f + 3060ti-3070 veya 6700xt falan o tarz pc alınır.