Arama sonuçları: *

1. L

Bluetoothlu derin basa lı kulaklık

selamlar, magicsound p23bt kulaklık aldım fakat bas çok hoşuma gitmedi eksik bunun yerine fresh n rebel clam veya başka model önerisi olan var mı? Fresh n rebel clam kullanan varsa tavsiye eder.mi?
  2. L

Gamepower medusa kulaklığın ses kartı windows sesini ayarlıyor

Windows 10 kullanıcısıyım ve gamepower medusa kulaklık sahibiyim. Ne zaman kontrolcü üzerinden sesi açıp kapasam sadece windows sesini açıp kapatıyorum realtek driverlerini sildim yükledim kulaklık driverlerini sildim yükledim sonuca ulaşamadım.Normalde gamepower medusa kullandığım için ses açma...
  3. L

Normalden daha düşük performans

Anakart: Asrock 320m hdv 4.0 Ekran kartı:Rx 570 4gb Sapphire İşlemci:Ryzen 5 1600;12nm HDD:1tb barracuda Ram:8gb 3000mhz Sistemim bu ama benim aldığım performans leş , örnek vermek gibi olursa just cause 3 te low ayarlarda maksimum 70 fps alıp sürekli fps drop yiyorum çoğu oyun absürt bir...
  4. L

Gamepower medusa replika mı?

Şuan fiyatları uçuk insanlar nereden para koparacağını şaşırıyor doğrulamak için seri kodu felan da yok ki 1594556417 Yarın zorlayayım yardım için teşekkürler
  5. L

Peki ne yapabilirim ki replika diyor bazıları yan sanayi diyen var anlamadım gitti
  6. L

Oksid bilişim diye geçiyor
  7. L

Selamlar normalde resimdeki yerde logo ve arka tarafında birşeyler yazıyordu kulaklığı teknik servise gönderdim ve bana böyle bir şey gönderdiler(sıfır) Fakat benim teknik servise gönderdiğim hem logosu vardı hem arka tarafts bilgiler içeriyordu.Orjinallere baktığımda ses devresinin üzerinde...
Top Bottom