Arama sonuçları: *

1. Than SKYWALKER

Yardım Bağlantınız Güvenli Değil Hatası Alıyorum Düzelmiyor

2 Gündür Devam Eden Bir Hata Türknete Destek Kaydı Açıyorum İlgilenen Yok Bazı Sitelerde ÖR:Youtube Twitter İnstagram Sitelerine Erişim Sağlayamıyorum Bağlantınız Gizli Değil Hatası Alıyorum Modem Kapa Aç Yaptım Reset Attım Hala Düzelmedi Yardımcı Olurmusunuz Lütfen Aşşağı Görsel Bırakıyorum
  2. Than SKYWALKER

Sistemimi Kaça Satabilirim

Ryzen 5 5600 XFX RX6700 10GB MSI A520 M-A PRO Anakart GOODRAM 2X8 16 GB 3600 MGHz Ram FSP 80+ 650W PSU 500GB M2 SSD + 250 GB SSD FSP Vento 4 Fanlı Kasa 2022 Eylül Ayında Alındı 2 Yıl Olacak Neredeyse Termal Macun Yeni Değişti Üstünde Toz Bile Yok 2 Ayda Bir Detaylı Temizlik Yaptım OC vs Yapmadım...
  3. Than SKYWALKER

Ücretsiz 3 aylık Gamepass alma methodu (Nvidia)

AMD ekran kartı olan kişiler alamıyormu bunu?
  4. Than SKYWALKER

Discord Sunucusuna Yazının Çevresini Renklendirme

Discord Sunucusu Kurdum Ve Güzel Olsun İstiyorum Arkadaşlarımla Beraber Oyun Oynamak Icın Yenı Gelen Uyeler Icın Kurallar Kısmı Ekelemek İstiyorum Fakat Yazının Güzel Durması Benım Icın Onemlı Eklere Bıraktıgım Gıbı Nasıl Chat a Yazı Ekleyebılırım 1706479275 Yazının Solundaki Kırmızı Çizgiden...
  5. Than SKYWALKER

Yardım Türknet > Netspeed Geçmeye Değer Mi ?

Ben 6 ay netspeed kullandık her ay düzenli olarak altyapı çalışması adı altında 2 3 defa internet kesintisi yapıyorlar bazen 7 8 hatta 1 kere 13 saat internetsiz kaldık evde valorant oynarken sürekli paket kayıpları yaşıyordum müşteri hizmetleri düzeltse de yine tekrar ediyordu bu kesintilerin...
  6. Than SKYWALKER

Telefon ve Laptop Konusunda Yardıma İhtiyacım Var

Arkadaşlar Herkese iyi Forumlar Elimde 60.000 TL Bütçem Var Ve Aklımda birtakım Sorular Var Telefonum Resmi Note 9 Pro Ve Uzun Süredir Kullanıyorum Artık Vadesini Dolduralı Çok Oldu Üniversiteye Gidiceğim İçin Bir Karar Aldım Elimde 50.000 TL param var ve RX 6700 Ryzen 5 5600 lü Kasamı Da Satıp...
  7. Than SKYWALKER

Bilgisayarımı Satmak İstiyorum

makarasına söylemiştim knkam sonunda gülücük var neden bu kadar gerildinki 1694800701 Yanına G24F2 Monitörüm Var 180 HZ Sıfırı 5K Y a Yakın İtopyada Tertemiz Onu Eklersem Ne Kadar Eder
  8. Than SKYWALKER

20 Ye Yaklaşmazmı Be :D
  9. Than SKYWALKER

Masaüstü Bir Bilgisayarım Var Alalı Tam 1 Yıl Oldu Geçen Yıl Eylül Ayında Almıştım Şuan Laptop Almak İçin Satmak İstiyorum Nerden Ve Ne Kadara Satabilirim Fikirlerinizi Bekliyorum PC Özelliklerini Bırakıyorum Kasam PC Hocasının HERO Sistemi RYZEN 5 5600 RX 6700 (XFX Swift) 2X 8GB (Total 16GB)...
  10. Than SKYWALKER

Kulaklık Tavsiye Ve Soru

cok tesekkur ederım elıne emegıne saglık zaten cok yuksek bır performans ıstemıyorum rahat olsun sesı net ve temız versın yeterlı kalıtelı olmasını ıstıyorum kulak ıcı sevmıyorum kulagımda agrı yapıyor ve konforundan hosnut degılım kulak ustu almak gala tercıhım
  11. Than SKYWALKER

Kulaklık Tavsiye Ve Soru

Arkadaşlar Öncelikle Umarım Gününüz Ve Hayatınız Güzel Geçiyordur Uzatmadan Konuya Gireyim Öncelikle Bir Sorum Kulaklıklarda Bulunan Sanal Çevresel Ses Nedir Ne İşe Yarar Valorant CS LOL Gibi Rekabetçi Oyunlar Oynuyorum Onun Dışında Witcher 3 Assasins C Serisinden Oyunlar Oynuyorum Bu Tür...
  12. Than SKYWALKER

Monitörüm İçin Kaliteli DP Kablosu Arıyorum

Monitörüm 180 HZ Freesync Kullanıyorum Şuan HDMI Takılı DP ye Geçmek İstiyorum HDMI Kablosunu Farklı Amaçla Kullanacağım Kaliteli Ve Freesync Destekli DP Kablosu Önerisi Verirmisiniz
  13. Than SKYWALKER

1+3 Ses Sistemi Kablosu

Peki arkadaşın bahsettiği 1 ucu açık kablo nedir
  14. Than SKYWALKER

1+3 Ses Sistemi Kablosu

Site güvenilir mi ve başka kalblo almam gerekiyor mu 1690394162 Hem PC hem TV için almam gereken bütün kabloları güvenilir yerden linkleriyle atarsan çok sevinirim çok makbule geçersin aga
  15. Than SKYWALKER

1+3 Ses Sistemi Kablosu

Bahsettiğiniz çoğu fiş ve kabloyla ilgili bilgim yok tostos fiş ne
  16. Than SKYWALKER

1+3 Ses Sistemi Kablosu

PC ye Nasıl Takabilirim?
  17. Than SKYWALKER

1+3 Ses Sistemi Kablosu

Elime Bir Ses Sistemi Ulaştı Ama İlk Defa Böyle bir şey Kullanmadım Ve Power Kablosu Hariç Hiçbir şeyi Yok Arkadaki Girişleri Çok Farklı Ve Karmaşık Ne Kablsou Alacağımı Ve Nasıl Kullanacağım Hakkında Bilgi Verirmisiniz Kabloları Nereye bağlamalıyım Nasıl Takmalıyım Görselleri Aşşağı Bırakıyorum
  18. Than SKYWALKER

2000 TL Klavye Önerisi

Öncelikle Herkesin Bayramı Mübarek Olsun Dostlar Kendime Yeni Klavye Alıcam 2000 TL Küsür bi Bütçem Var Duruma Göre Üstüne Ekleyebilirim Red Switch Yada Herhangi Bir Sessiz Mekanik Switch li Klavye Arıyorum Aklımda 2 Model Var Biri...
  19. Than SKYWALKER

2000 TL Red Switch Klavye Önerisi

2000 TL Klavye Arıyorum Red Switch Veya Onun Gibi Sessiz Switchli Klavyeler Arıyorum Aklımda Asus Rog Strix Scope TKL Deluxe Var Başka Fikirleriniz Varmı?
  20. Than SKYWALKER

referans kartlar arasında niye fiyat farkı var?

2 kart da aynı fiyat farkının sebebi bence satıcıların farklı fiyat anlayışı yada stok durumu olabilir
Top Bottom