Merhabalar arkadaşlar bir komşumuzun all in one monitör pcsi varmış ve hdd veya Hard disk almak istediğini söyledi ancak bir sorum var normal pc için alınan hdd veya ssd ler all in one pc içinde uyumlu oluyormu bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim
Aciliyetin varsa itopya dan pişman olursun ama aciliyeti yok 15 iş günü beklerim üstüne tatillere kargoyla 1 ay sonra elime ulaşır benim için sorun olmaz diyorsan alabilirsin
1588761859
Şöyle anlatıyım sana ben 15 gündür bekliyorum bir arkadaş var forumda o 20 gündür bekliyor ben kulaklık aldım...
Kasayı daha önce duymadım bir bilene sor ama jd ssdler kronik sorunlu diye biliyorum
1588475692
Onun dışında bir sorun gözükmüyor hangi sitenen ne kadara topladın
8000 TL'ye rahat 3600 veya 3600x li kasa toplarsın
1588472727
https://www.incehesap.com/el-capitan-donanim-arsivi-gaming-pc-fiyati-45726/
Bu sisteme özelleştirmeyle 3600x 5700xt B450m-k mb520 tak hemde Ramlar 3600 mhz oluyor daha iyi sistem
Dostum James Donkey arkadan ses geliyor diye bir şikayet dolaşıyordu kulaklığın içinden çok ince bir çalışma sesi geliyor diye bir konu görmüştüm çoğu kişide onaylamıştı iyice araştır öyle al şimdiden hayırlı olsun
Bu klavyeyi kullananlar memnun mu sorunları varmı bir yardımcı olurmusunuz
1588118580
@Abdullah Hacıgül sen kullanıyormusun şuan bu klavyeyi kullanıyorsan bir yardımcı olurmusun kullanımda eksisi artısı neler