Arama sonuçları: *

1. A

Yemeksepeti hesabım çalındı

nasıl becerdin
  2. A

Bu sistemde 2k monitör kullanılır mı?

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-asus-tuf-gaming-vg27aqml1a-27-1-ms-qhd-pivot-ips-oyuncu-u-fiyati,315470941.html fps oyunları oynayacaksan 2k 260hz olan bu modeli öneririm kuzenim kullanıyor gayet güzel monitor
  3. A

Cehennem sonsuz mu? (sonsuzsa tanrı kötü bir varlık olmuş olmuyor mu)

Hristiyana yahudiye göre müslümanlar da ebedi cehennemi yaşayacak tanrı kumar oynamamızı istiyor herhalde ona göre de yanıp yanmayacagımız belli oluyor
  4. A

İçki İçenlerde Neden Duyurma İsteği Var?

+ 1735743101 genelde ortam yapıldıgı icin duyuruluyor normal bira içen biri sagda solda bahsetmez mesela ben pahalı viski aldıgımda tek yapıyorum bunu içmek isteyen parayı koyuyor ortaya 3 4 kisi beraber şişe açıyoruz
  5. A

XAMPP apache sorunu ?

evet onu söylemeyi unuttum :D şey de yapabilirdin direk urlye localhost/projenin adı şeklinde de gidebilrdin
  6. A

Valorantta aimim iyi ama adam vuramıyorum

aksine iyi rakip smurf gelince oyundan soğuyup alt f4 çekiyorum ben mesela 1734738905 herkesin her mapteki performansı farklıdır belki de yanlış peek atıyorsun ya da kötü oldugun map geliyordur tamamen bununla alakalı
  7. A

XAMPP apache sorunu ?

apache mysql servisleri açık halde mi projenin scriptini dosyaları xampp/htdocs klasörüne yükledin mi
  8. A

Comnet'e BTK'dan ceza yağdı

bir zamanlar sagda solda övüyorlardı bu comneti @mertkuskapan özellikle bu arkadaş ne oldu şimdi
  9. A

Eski sistemim ne kadar eder sizce?

ederinden pek anlamam da 20k etmez brom 20kya 4060lı sistem alırsın sıfır
  10. A

500K/1Milyon Tl Civarı Para

borsa
  11. A

Suriyedeki Olaylara Sessiz Kalan Tanrı Tanrı mıdır?

arap masalı 1733741099 yıllar önce yazılmış dede korkut destanına efsane diyebiliyorsunuz da bu olay gerçek diyince neden inanıyorsunuz gördün mü 5 bin tane melegin indigini
  12. A

Kadir Hoca Vs Sosyal Mühendis Akademi Kim Alır

bu da prim kasıyor dövüşme gibi niyeti yok clickbait
  13. A

Suriyedeki Olaylara Sessiz Kalan Tanrı Tanrı mıdır?

neden inanmamayı ergenlige baglıyorsunuz her yaş diliminde inanmayan var burada demek istedigi tanrı insanların duasını kabül etmiyor ve yardım etmiyor gayet dogru
  14. A

Lflfoflflflflf

belirli bir liseye gitmek istiyorsan bir motivasyonun olur örnegin arkadaşınla aynı okulu kazanmak gibi vs. motivasyonu saglamak icin bir neden sunman lazım iradene
  15. A

1.000.000$ CASH ile Uyanmak

nereye kadar gider bilemiyorum ama biraz tepede gibi geldi bana yılbaşında nasdaqda bir tepki düşüşü görebiliriz belki
  16. A

Bu monitor alinir mi

sorayım bekle cevap alınca yazıcam
  17. A

Bu monitor alinir mi

kuzene aynısını aldık geçen 2k 260hz güzel monitör pivot özelligi de var
  18. A

Türk askerinin böyle çatışma görüntüsü var mı

Bizde operasyon sırasında video çekmek yasak
  19. A

Dosyalardan Virüs Bulaşma Hakkında

win 7 işletim sistemi çok riskli işte güncelleme destegi yok orada tamamen savunmasızsın bir rat yedin mi zor kalkar o
  20. A

Düşük fiyat veya ücretsiz oyun önerisi.

bilmiyorum geçitler bitmek bilmiyordu oyunda hangi yöne gidecegimizi bilemiyoruz daha
Top Bottom