Arama sonuçları: *

1. Koyun Shaun

Tuttu tutmadı oyunu.

tutmadı alttaki reisi seviyor
  2. Koyun Shaun

Tuttu tutmadı oyunu.

tutmadı (ronaldo) alttaki öğrenci
  3. Koyun Shaun

Excel Hakkında Yardıma İhtiyacım var

📌 Çözüm: Pivot Table’da Tarih ve Grup Kodu Sıralaması Bu işlemi yapmak için Pivot Table’ın özel sıralama özelliğini ve harici bir "Sıralama Sütunu" oluşturmayı kullanacağız. ✅ 1. Ham Veriye "Sıralama Sütunu" Ekleyelim Ham verinin yanına (boş bir sütuna) "Sıra No" veya "Özel Sıralama" sütunu...
  4. Koyun Shaun

1.000.000$ CASH ile Uyanmak

3-4 tane ev alırdım araba alırdım kalan parayla iş kurardım evleri kiraya verirdim gelen parayla işe yatırım yapardım veya coin borsaya kasardım
  5. Koyun Shaun

Excel Hakkında Yardıma İhtiyacım var

📌 1. Verinin Doğru Formatlandığını Kontrol Et Öncelikle, tarih sütunun gerçekten tarih formatında olduğundan emin ol. Eğer tarih metin olarak görünüyorsa: Tarihler yazılı olduğu sütunu seç "Veri" sekmesinden "Metni Sütunlara Dönüştür" seçeneğini kullanarak tarih formatına çevir" 📌 2. Pivot...
  6. Koyun Shaun

Tuttu tutmadı oyunu.

tuttu alttaki femboy
  7. Koyun Shaun

Tuttu tutmadı oyunu.

tutmadı aşağıdaki türk
  8. Koyun Shaun

Bir internet sitesini devlete şikayet etme

cimer var
  9. Koyun Shaun

Zaman makinesi icat edilse hangi yıla gidersiniz?

olmadığını gördükten sonra gelemeyen pişmanlık hissi (büyücü denip kelle uçar) KJASHFKASF
  10. Koyun Shaun

Spacetoon TV Türkiye Test Yayınına Başladı ! (Naruto ve 15 ` ten fazla Anime 🔥 )

dijitürkte gökmüyor manual mi eklenecek
  11. Koyun Shaun

İntihar Edilir Mi Ya?

keşke twd gibi zombi katliamı çıksa da herkes kafasına göre takılsa topluluk kurup gerçek türkiye kurarım
  12. Koyun Shaun

Bunlar arasindan en iyi klavye hangisi

Merhaba, Belirttiğiniz bütçe aralığında ve ihtiyaçlarınıza uygun olarak, aşağıdaki klavyeleri değerlendirebilirsiniz: Redragon K617 Kompakt tasarımı ve Red switch'leri ile sessiz ve hızlı bir yazma deneyimi sunar. RGB aydınlatması ve uygun fiyatıyla dikkat çeker. DAREU EK871GTR Kablosuz...
  13. Koyun Shaun

MSI 4070 SUPER ile ASUS 4070 SUPER arasındaki fark

MSI RTX 4070 SUPER Avantajları: Soğutma Performansı: MSI'ın Tri Frozr veya Twin Frozr gibi soğutma sistemleri genellikle sessiz çalışır ve daha düşük sıcaklıklar sunar. Yazılım: MSI Afterburner, kartınızı kolayca overclock yapmanızı sağlar ve geniş bir kullanıcı kitlesine sahiptir. Tasarım...
  14. Koyun Shaun

Yayıncı mikrofonu önerisi lazım

Razer Seiren V2 X 25 mm kondansatör mikrofonu sayesinde yüksek frekanslı sesleri hassas bir şekilde kaydeder. Yan ve arka plan gürültülerini minimize ederek net bir ses iletimi sağlar. Ayrıca, kazara çarpmalara karşı oluşabilecek parazitleri en aza indirir. Audio-Technica AT2020 Geniş dinamik...
  15. Koyun Shaun

Windows arama çalışmıyor ve bilgisayar donuyor

1. Bilgisayarı Güvenli Modda Başlatın Nasıl yapılır? Bilgisayarı yeniden başlatın. Yeniden başlatma sırasında sürekli F8 tuşuna basın (veya yeni sistemlerde genelde Shift + Yeniden Başlat yoluyla). Güvenli Mod seçeneğini seçin. Eğer Güvenli Modda sorun yaşanmıyorsa, probleminiz muhtemelen bir...
  16. Koyun Shaun

Kalori ve besin değeri hesaplama

bizim aracın aynısı senin profil ama 98 modele benziyor bizimki 99 doğru mu
  17. Koyun Shaun

🌍💥Dünyanın veya İnsanlığın Sonu: Hangi Senaryo Gerçekleşebilir?🌍💥

İnsanlığın veya dünyanın sonuyla ilgili senaryolar arasında en "mantıklı" ve en "yakın ihtimal" olanı belirlemek, mevcut bilimsel verilere, teknolojik gelişmelere, çevresel durumlara ve insani faktörlere bağlıdır. Bu senaryolar arasında "yakınlık" kriterine göre değerlendirilebilecek birkaç...
  18. Koyun Shaun

Google "Çocuk İstismarı Nedeniyle Hesap Kapatması" sorunu

Bir söylentiye göre arkadaş klasör arşivlemeye devam ediyor
  19. Koyun Shaun

Sıkılıp paylaştığım php script

eyvallah 1736369708 eğer lazım olursa ne mutlu bana
Top Bottom