Arama sonuçları: *

1. Patates Köftesi

Gow Ragnarök Ps Plus Kütüphanesine Ekleniyor!

Ya bilader ps5 i zaten özel oyun için almayın konsolun fiyatı ucuz olduğundan dünyada herkes konsol kullanıyor türkiyede vergi konsollardan çok fazla alınıyor zaten Sony nin türkiyeden çekilmesinin en önemli sebeplerinden biri, yıllardır aynı tartışma istemiyorsan almıyacaksın ne boş yaptınız.
  2. Patates Köftesi

Whatsaapp grup mesajlarını nasıl saklarım

sohbeti gizle tarzı bir şey var öyle yapabilirsin arşiv yeterli bence ben onu kullanıyorum hem rahatsız da etmiyor mesajlar.
  3. Patates Köftesi

Yardım Kaza yaptım, suçlu kim?

Orası emniyet şeridi değil 2.si durduktan sonra flaşör koyman lazım yola ve kaza fotoğrafını videodaki yaptıysanız çok büyük hata ama yinede dörtlün açık olduğu için %75 karşı taraf suçlu olacak.
  4. Patates Köftesi

Zflip 6 mı iPhone 15 mi

iPhone düz modellerini alıcağına pro modelerrini almanı öneririm Flip 6 ise başarılı bir telefon ben senin eğer önceden iPhone kullanıyorsan iPhone ile devam etmeni öneririm.
  5. Patates Köftesi

Parfüm ve Deodorant önerir misiniz??

709 la benim dediğim parfüm aynı olması lazım muadiller arası çok fark olmuyor alabilirsin çok alan var dediğini 561 i hiç bilmiyorum.
  6. Patates Köftesi

Parfüm ve Deodorant önerir misiniz??

MAD A 115 kullanıyorum Armani stronger with you ile aynı kod kalıcılığı iyi ancak yayılımı çok iyi değil kokusu ise mükemmel kime sorsam beğeniyor.
  7. Patates Köftesi

MACBOOK M1 KUTUYU AÇILIŞINDA PİL SERVİS HATASI

Dostum zaten normal bir şekilde iade istenmiyor ürün pil ömrü bitmiş bir cihazdan istiyorsun ne alaka kutu açılıp açılmaması.
  8. Patates Köftesi

Yurt dışından ps5 almayı düşünüyorum

Kanka hangi ülkeden aldığının çok bir anlamı yok zaten ps her ülkeye aynı fiyata gidiyor onun fiyatını belirleyen şey vergi tax free alınca zaten normale düşüyor farklılıklar tabi ki olur ancak o kadar fark etmez dijital versiyonu yaklaşık 15k-16k aralığında bulabilirsin.
  9. Patates Köftesi

PTTAVM den bu satıcıdan ürün alınır mı?

hocam benim anlamadığım şey bunların aynısı telefondan da oluyor siz neden hesap makinesi alıyorsunuz ?
  10. Patates Köftesi

🔥İndirim Nothing Phone 1 8/128 12.895 TL 🔥🔥

telefonda taksit yasak değil mi nasıl yapıyorlar ?
  11. Patates Köftesi

Fitness- Vücut Geliştirme Hakkında Doğru Bilgiler

peki hocam gainer için hangi marka önerirsin en sağlıklısı en kalitelisi hangisidir ?
  12. Patates Köftesi

Dostum yukarıda yazmışım zaten bilmiyorum diye bende arkadaşlara soruyorum
  13. Patates Köftesi

Hocam hesapladım ancak ben günde yaklaşık 2.5k kalori felan alıyorum ve uygulama 3k almamı felan istiyor ben öyle çok yiyen birisi değilim ondan dolayı toz felan istiyorum ama bu gainere baktım kreatin ilaveli felan yazıyor ben kreatiin zararlı olduğunu biliyorum birde sizce protein tozu mu...
  14. Patates Köftesi

Hocam peki en doğal şekilde kilo almak için ne tozu önerirsin.
  15. Patates Köftesi

kendine bir karb yüksek değerli güzel bir toz al''salona boş para vereceğine buna yapıştır'' derken kanka nasıl bir tozdan bahsediyorsun fitness a yeni başlıyacağımdan terimleri çok bilmiyorum.(spora kilo almak için başlıyorum)
  16. Patates Köftesi

COD HESABIMI NASIL ÖĞRENİRİM

kanka codu satamazsın ancak içindeki silahları felan satabilirsin.
  17. Patates Köftesi

🔥İndirim Fenerbahçe Ev Sahibi 2024-2025 Forması 2.026 TL

aynen ,valla şu 5 yıldız olayı en saçma iş umarım ileride aşarlar.
  18. Patates Köftesi

🔥İndirim Razer Viper V3 Pro 5.120Tl Amazon 🔥🔥

ilk espirin mi kanka ?
  19. Patates Köftesi

D&R'dan Xbox Series S alınır mı?

Konsol tarzı şeyler olsun alabiliceğin en iyi yerlerden biridir dr ancak hep pahalıya satarlar bu garanti konusunda da türkiye garantili olduğun bir sorun olduğunda hemen sıfırını veriyorlar ithalatçı garantilerde bu durum olmuyor haberin olsun. Fikrimi belirtmek istersem bende 16k vermem buna.
  20. Patates Köftesi

Yardım Bu Adidas ayakkabı Rahat mıdır?

ultraboost modelleri gerçekten rahat fiyat da iyi tercih edilebilir dostum.
Top Bottom