Arama sonuçları: *

1. MestanMuraT

Öneri Hangi Ekran kartını Almalıyım?

i5 9400f cpu h310m mb 8x8 ramim var sistemde şuan 1050 ti takılı rtx 2060 hala alınır mı ?(genelde rainbow six siege oynuyorum 144 hz monitörüm var) bütçem 8k az daha para biriktirip yeni sistem mi almalıyım?
  2. MestanMuraT

rtx 2060 asus uygun fiyat

8200 e msi ürünü var msi offical instagram sayfasının hikayesinde gördüm siteyi bir baktım asus daha ucuz teşekkürler msi 1649572706 sitehttps://www.tebilon.com/tebilon-da-bahar-firsatlari/?page=2&f=n&o=far&utm_campaign=Tebilon%20Bahar%20Kampanyas%C4%B1
  3. MestanMuraT

Öneri garaj online indirim

4. MestanMuraT

VATAN BİLGİSAYAR KAMPANYA DÜZANBAZLIĞI

4.500 tl idi daha stoga gelmeden zamlandı 3 gündür stok bekliyorum beklediğim süre 72 saati aştı adamların yaptığına bakın...
  5. MestanMuraT

galaxy gtx 1660 amazonda cok uygun

(amazom japonya amazon.jp)%20 vergi eklediğimde 6000 tl küsür oluyor
  6. MestanMuraT

Yardım RTX 3050 kaç TL olacak? Özel kampanya olacak mı?

1 saat önce donanım arşivi kartın asus rog strix versiyonunu testetti ürün l8nk8ne girdiğimde stokta kalmadığını gördüm alan arkadaşlar kaç tl den aldığını söyleyebilir mi rica etsem?
  7. MestanMuraT

Yardım pci express 3.0 9400f sisteme ekran kartı

9400f işlemci ve 16 ram 144hz ekranım var ve r6s oynuyorum sistemime rtx bir kart arıyorum ilk başta 2060 almatı kafamda netleştirmiştim yakın zamanda çıkacak olan rtx 3050 biraz kafamı kurcaladı bu yeni kart sanirsam pci express 4.0 kullaniyor ancak mevcut anakartım 3.0 destekliyor rtx 3050...
  8. MestanMuraT

Öneri rtx 3050 masaüstü gpu kaç tl olucak ve nasıl ön sipariş verebilirim?

27 ocakta satışa çıkacak olan performans olarak gtx 1660 ti a yakin bir performans veren bu kart kaç tl olur ve ön sipariş nasıl verebilirim, donanım arşivi takipçileri için herhangi bir kampanya olucak mı?
  9. MestanMuraT

2.El ekran kartı piyasasını düşürebilir miyiz?

Ben 2 senedir rtx 2060 almak istiyorum para biriktidikçe dolar arttı çip krizi patlak verdi sonuç itibari ile kartı alamadım kenarda 5bin küsür param var sahibinden gibi sitelerde yüksek fiyatlar koyuyorlar ve bu fiyatları gören diğer satıcılar dahada yükseğe çekiyor fiyatları ve al sat ile ucuz...
Top Bottom