Arama sonuçları: *

1. Patates Köftesi

Standart Donanım Güvenliği Desteklenmiyor Hatası

Merhabalar bu gun bilgisayari sifirladim ve boyle bir sorunla karsilasiyorum yardim edebilirseniz cok tesekkur ederim.
  2. Patates Köftesi

Kendiliginden tam ekrana alma sorunu YARDIM

Herkese iyi forumlar bu gun pc ye format attim ve driverlari yuklerlerken bir sey canimi sıktı mesala dosya konumu ac diyorum ilk once ayri pencerede aciliyor sonra hemen ardindan tam ekrana aliyor bunu nasil kapatabilirim yardim ederseniz sevinirim tesekkurler
  3. Patates Köftesi

Yardım A JavaScript error occured in the main process Hatası Nasıl Çözülebilir

Merhaba truckers mp indirdim ama setup da bu hatayı veriyor nasıl çözerim teşekkürler A JavaScript error occured in the main process 1676124773 Sistem windows 11 1676126387 sorunu çözdüm 3 kere setupı yeniden yükleyip sildim iyi günler ve yeniden başlatdım pc yi
  4. Patates Köftesi

Windows Temiz Format Atamıyorum Değişik Bir Hata 0X80070424- 0x90018

Merhaba korsan windows 10 kullanıyorum windows 11 e temiz bir format için mediacretiontool indirdim ve flash a windows 11 kurarken şöyle bir hata aldım windowsdan anlayan arkadaşlar yardım edebilirmi.
  5. Patates Köftesi

Bilgisayar fazladan ram harciyor opera (virus olabilir mi) YARDIM

herkese merhaba bu sabah bir program indirdim exe dosyasi virus totalde temizdi ama windows defender baya bildirim basiyordu aptallik ettim defendere kapatdim ve exe dosyasini calistirdim ve program acilmadi o an anladim kotu seyler oldugun ve bir anda bir suru discord acilamaya basladi hemen...
Top Bottom