Arama sonuçları: *

1. Y

14 günlük ücretsiz cayma hakkım var mı?

hepinize yardımlarınız için teşekkür ederim, THH ile konuştum ve böyle birşeyin olamıycağı söylendi ardından superonline ile görüştüm bari bağlantımı düzeltin dedim ama onlarda yine aynı bahanelerle konuştular sanırım 1 sene boyunca eziyet çekmeye devam edicem..
  2. Y

yani benim böyle bir hakkım var mı şimdi, peki nasıl başvurabilirim internetten mi yoksa thh merkezinden mi?
  3. Y

çok fazla arıza kaydı oluşturmama rağmen kaç gündür bir tane bile çözüm üretmediler
  4. Y

paketim 8 mbps'e kadar ve anlık hızım bu ancak önceki günlerde 2 mbps download bile alamıyordum. Superonline aradığım da onlarda evet bir sorun var internetinizde diyorlar ama çözüm olarak hiçbir şey yapmıyorlar.
  5. Y

çalışmayan bir internete boşu boşuna para vericem adam akıllı bir teknik destekte sağlamıyorlar cidden büyük pişmanlık.
  6. Y

Ben geçen hafta superonline 12 ay taahütlü ev internetini kullanmaya başladım ancak internetim umduğum gibi çıkmadı (superonline modemime gelen download ve upload bağlantım vasatın altında ve buna bir çözümde bulunmadı) ve bende taahüt bedeli ödemeden 14 günlük cayma hakkımı kullanmak istiyorum...
Top Bottom