Arama sonuçları: *

1. Beşiktaşlı Reyna

İptv önerisi f/p donmayan

Ben türkçe olmayanları izlemiyorum :/ Ama tabii ki farklı dil ve farklı seçenekler olsa daha iyi olurdu. WP desteğe yazsanız belki size geri dönüş sağlayabilirdi.
  2. Beşiktaşlı Reyna

Çözüldü✓ Sistem Resetleme sorunu

Arkadaşlar sorun çözüldü PSU değiştirdim, 850W psu taktım sorun çözüldü
  3. Beşiktaşlı Reyna

Yüke bindiği zaman resetliyor. Yükte değilken sorun yok. bi denicem teşekkürler
  4. Beşiktaşlı Reyna

İ7 8700 1737965219 Tamamdır hocam teşekkür ederim psu masrafı çıktı o zaman :D
  5. Beşiktaşlı Reyna

Arkadaşlar grafik işiyle uğraşıyorum. Ekran kartını yeni aldım sistem kendi kendini resetliyor bilginiz varsa yardımcı olur musunuz ? Arkada 3 tane 3ds max açınca sistem kendini resetliyor. Eski ekran kartı 1060ti kullanıyordum. Şimdi 4070 Super'e geçtim. Psu 650W güç tüketimi arttığı için...
  6. Beşiktaşlı Reyna

DDR5 SİSTEM ÖNERİSİ!!!

Bütçe ?
  7. Beşiktaşlı Reyna

Kenwood ses sistemini nasıl çaşıştırabilirim?

Kabinlerden gelenleri kırmızı beyaz olan yerlere takıcaksın. Bazıları ters olabilir yerlerini değiştirerek denersin. Güç kablosuda iki tane erkek sağ tarafta giriş var onuda oraya takıcaksın. 1737797039 Ben aynı böyle bir sistemi hiç bilgim yokken pcye bağlayıp ses almıştım. 13 yaşlarında...
  8. Beşiktaşlı Reyna

Çözüldü✓ 7900xtx den 5080 e geçilir mi?

Yapay zekası* 1737796193 Saf güç olarak 7900xtx daha iyidir. Ama yok ben DLSS açıp oynayacam oyunları dersen 5080 alınır. Yapay zekaya kare oluşturmaktansa saf güçle 7900xtx alırım. Ben öyle yapıcam yani en azından 2k ve 4k oyunlarda oynarım. İşlemci olarakta Ryzen 7 9700X kullanıcam
  9. Beşiktaşlı Reyna

Kasa ve sıvı soğutma

NZXT öneririm. Sıvı soğutmasını ve kasa rgblerini aynı programdan kontrol edebiliyorsun 1737458093 Öneri olarakta şunları atayım (ikinci linteki boşluğu sil)...
  10. Beşiktaşlı Reyna

Ryzen 7 7800X3D denk işlemci

9700x alsam 5 ay sonrada ekran kartı alsam onboard kullanabilir miyim hocam ?
  11. Beşiktaşlı Reyna

AORUS Elite çok iyimiş ya. Geç gelmesi önemli değil fakat garanti olur mu şuan aklıma takılan o
  12. Beşiktaşlı Reyna

Topladığım sisteme öneri veya tavsiye verir misiniz ?

Teşekkür ederim :) 1737378254 Hocam teşekkürler kasa önerin için fakat belirttiğim gibi kasa. fanlar ve işlemci fan ayarlarını hepsini bir appten kontrol etmek istiyorum. O yüzden nzxt'de karar kıldım. Bunu yapabileceğim başka bir marka varsa onu önerirsen daha çok sevinirim.
  13. Beşiktaşlı Reyna

https://www.gaming.gen.tr/urun/512426/lexar-ares-rgb-32gb-2x16gb-6400mhz-cl32-intel-xmp-3-0-amd-expo-ddr5-heatsink-beyaz-ram-ld5eu016g-r6400gdwa/
  14. Beşiktaşlı Reyna

İnşallah hocam sağolasın. Varmıdır bir önerin ?
  15. Beşiktaşlı Reyna

rx9000 serisini bekliyorum, fiyat yüksek gelirse rx 7900xt veya 7900xtx alıcam
  16. Beşiktaşlı Reyna

Arkadaşlar full beyaz sistem yapmak istiyorum. Topladığım sisteme öneri veya tavsiye verebilir misiniz ? Kasa ve soğutucuyu aynı marka seçtim çünkü tek bir programdan ikisinide kontrol edebiliyorum. Asusun böyle birşeyi varsa Beyaz anakart+kasa+fan tavsiye edebilirsiniz mesela. Ayrıca anakart...
  17. Beşiktaşlı Reyna

10-11 bin max. Ama ucuz ve iyi bir şey de olabilir max. bütçeye göre öneri olmasada olur 1737361237 Bu ürüne benzer 10-11 civarında varsa oda olur :D https://www.amazon.com.tr/dp/B0DP5FBV4P?m=A2RZ2SFDZRDR2&tag=epey-21&th=1&psc=1&_encoding=UTF8&aff_sub4=1
  18. Beşiktaşlı Reyna

Çok teşekkür ederim ikinizede önerili dikkate alıcam @xberke hocam beyaz sistem kurmayı düşünüyorum beyaz bir anakart önerir misin bu işlemci için ?
  19. Beşiktaşlı Reyna

Ne kadar fark olur aralarında ?
  20. Beşiktaşlı Reyna

Arkadaşlar iyi forumlar. Sistemi sattım yeni sistem almayı düşünüyorum. Ryzen 7 7800x3d düşündüm fakat pahalı ve eski bir işlemci. Güncel ve bu ürüne denk bir işlemci var mı ? Aklımda 9900x var fakat kararsız kaldım.
Top Bottom