Arama sonuçları: *

1. Emrullah Güner

Max 8000 TL 2K 144hz monitör önerisi

Önerileriniz için minnettarım hocam IPS panelin kontrast oranı kötü olduğu için Va panel almaya karar vermiştim film izlemek birde hikayeli oyun oynamak için alacaktım Va panellerde ghosting olduğunu biliyordum ama hikayeli oyunda çok sıkıntı olmaz diye düşündüm attığınız konuları biraz...
  2. Emrullah Güner

Yardım TH360 Water 3.0 sıvı soğutma cızırtı sesi geliyor

Cümleten sa. Arkadaşlar Thermalthake Water 3.0 360mm modeli sıvı soğutmadan cızırtı sesi geliyor(videosunu koydum) kasayı kendim topladım sadece ekran kartı eksik test amaçlı çalıştırdığımda böyle bir ses geldi kabloları fanları teker teker kontrol ettim hiçbir sıkıntı yok açıldıktan birkaç...
  3. Emrullah Güner

Daha önce kavisli kullandım çok hoşuma gitti düz monitöre alışamam VA panel almaya karar verdim
  4. Emrullah Güner

Hocam geç gördüm konuyu hortlatmak gibi olacak Bu fiyat bandında onerebileceginiz Va panel monitör varmıdır Çok bilgim yok ama MSI Optix G271CQR 27 Modeline güzel diyorlar siz ne önerirsiniz?
  5. Emrullah Güner

Yazmayı unutmuşum azda olsa kavisli olursa çok daha iyi olur önceki monitörüm kavisliydi Düze alışamam
  6. Emrullah Güner

8000 TL bütçem var 2K IPS panel 144hz monitör arıyorum genellikle hikayeli oyunlar oynayacağım için görüntü kalitesinin güzel olmasını istiyorum.Pivot vs. Önemli değil ileride ayrı bir monitör aparatı almayı düşüyorum bu fiyat bandında onerebileceginiz monitör varmı dır?
  7. Emrullah Güner

Öneri 2500 TL M2 ssd önerisi

İndirimlerde MLD M500 Ultra 1tb M2 ssd si var Diğer forumlarda bu ssd yı yerden yere vurmuşlar vaat ettiği hızlara ulasmadigini kısa ömürlü olduğunu söylemişler bu ssd alınır mı yada aynı fiyat bandında onerebileceginiz 1TB M2 ssd varmıdır?
  8. Emrullah Güner

🔥İndirim 5248 TL COOLER MASTER MASTERBOX TD500 V2 700W 80PLUS

https://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-masterbox-td500-v2-700w-80plus-4x120mm-fanli-midt-siyah-kasa.html
  9. Emrullah Güner

5248 TL ye bu kasa ve güç kaynağı alınır mı

Bence de fiyatı güzel Akakçeden baktım dip fiyat yapmış Ama aklıma takılan soru fanları akşam çok ses yapar mı
  10. Emrullah Güner

5248 TL ye bu kasa ve güç kaynağı alınır mı

https://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-masterbox-td500-v2-700w-80plus-4x120mm-fanli-midt-siyah-kasa.html Dostlar İndirimlerden parça parça bilgisayar topluyorum şuanlık parçaların çoğunu topladım 360mm sıvı soğutma aldım sadece ekran kartı ssd ve monitör kaldı Bu kasa hoşuma gitti ama...
  11. Emrullah Güner

1-2k bandında mekanik klavye önerisi

Hocam bana daha sade bı klavye lazım birde ben yıllardır Türkçe Q klavye + büyük enter kullandım bı anda bu klavye ye zor alışırım
  12. Emrullah Güner

1-2k bandında mekanik klavye önerisi

Arkadaşlar 1-2 k arası bütçem var güncel klavye fiyatları hakkında çok bilgim yok bu fiyatlara alabileceğim güzel mekanik klavye önerebilir misiniz.(Swich farketmez)
  13. Emrullah Güner

AC valhalla deluxe edition içinde bütün DLC Lee dahilmi?

Deluxe edition alırsam tüm DLC Ler gelir mi yani?
  14. Emrullah Güner

AC valhalla deluxe edition içinde bütün DLC Lee dahilmi?

AC Valhalla deluxe edition almayı düşünüyorum.Delxu edition içinde bütün DLC Ler dahil mi?
  15. Emrullah Güner

Wireless gamepad önerisi

Arkadaşlar Max:600 TL ye çıkabilirim bu bütçeye göre wireless gamepad varsa yardımcı olabilir misiniz
  16. Emrullah Güner

5000 TL 2k monitör önerisi ACİL

Eski fiyatına geri dönmüş galiba https://www.vatanbilgisayar.com/asus-27-vg27aqz-1ms-mprt-165hz-2k-hdmi-dp-ips-freesync-g-sync-gaming-monitor.html
  17. Emrullah Güner

Reis ben bunu aldım aradığım özelliklere uyuyo sadece ıps panel değil gamebooster 27" gb-277gcq
  18. Emrullah Güner

Max 5000 TL 27 inç üstü, 2k, 144 Hz veya üstü, curved monitör onerisi
Top Bottom