Arama sonuçları: *

1. MctCan

Öneri mikrofon kolu öneri lazım

Selam arkadaşlar, Hyperx qudasct taşıyacak mikrofon kolu önerir misiniz ? Bütçem sıkıntı yok amazon olursa iyi olur.
  2. MctCan

Yardım HyperX Quadcast vs HyperX Duocast

Merhaba arkadaşlar, Dün hepsi buradan üzerinden 2900 TL'ye hyperx quadcast aldım bugün elime geldi kutusu kargoyu vs açmadım daha fakat, Amazonda HyperX Duocast RGB 2700 TL'ye düşmüş hangi mikrofon daha iyi yardımcı olur musunuz ? Elimdeki iade edip duocast mı almalıyım ? 1694168661 @tümen
  3. MctCan

Öneri Mikrofon öneri lazım tşkler

Merhaba arkadaşlar bütçem 4k filan ; Ses kartı gerekmeden veya illa gerekli mi bilmiyorum ama linki attığım mikrofon ses kartı olmadan baya iyi ses alıyor varmı başka öneririniz ? Hyperx Quadcast : https://www.trendyol.com/hyperx/quadcast-oyuncu-mikrofonu-kirmizi-p-6373159
  4. MctCan

Artics 9 almaya karar verdim

Evet beyler dün artics 7 indirim vardı güzel fiyattı ama 9 daha hoşuma gitti . Şuan 4600 lira en düşük , indirim filan gelir mi acaba ?
  5. MctCan

Öneri Yeni sağlam kulaklık arıyorum

Merhaba arkadaşlar, Elimde airpods max mevcut pc ye bağladığımda boğuk vb sesler geliyor bunun için airpodsu sağlam şekilde satıp yerine güzel kulaklık almayı düşünüyorum hem üstünüde para kalmış oluyor. Beni üzmücek şekilde kulaklık önerir misiniz? ? Fps oyunları oynuyorum.
Top Bottom