Arama sonuçları: *

1. O

Hangi firmaya geçmeliyim

Hocam turcell magazalarindan birine git sorgulattir turcell altyapisi varsa 1000mbps alabilirsin bende internetten sorgulayinca cikmiyor ama turcell altyapisi var gidip onlarin sorgulamasindan baktirman gerek
  2. O

Pc için hikayeli oyun önerisi

Grafikleri iyi hikayeli oyun önerisi yaparsanız sevinirim. (Bilindik oyunları oynadım).
  3. O

Bilgisayarıma göre güzel oyun önerir misiniz?

Crysis,fry cry, cod serisi, nfs nin eski oyu lari,lol,
  4. O

Online oyun sunucusu açmak istiyorum

knight
  5. O

Rtx 4070 ti super vs rx 7900xt

7900xt al hocam bence uzun surede vram vs daha önde bana kalırsa ha nvdia seven arkadaşlar da olabilir
  6. O

28 K bütçe ile sizce bu sistem uygun mu

Bende 5500 6700xt var 150 ustu veriyordu fivem oynarken
  7. O

Çözüldü✓ Bilgisayarda şöyle çizgiler çıktı bilen var mı?

Bunun cozumu var mi hocam tam olarak illa anakart mi degismeli
  8. O

Çözüldü✓ Bilgisayarda şöyle çizgiler çıktı bilen var mı?

Hocam o araliksiz ses gelme ile olanin nedeni ney acaba
  9. O

düşük bütceli sistem alınır mı? öneri

10600 dü galiba 5600g apu sistem vardı onu alırsın sonra ekran kartı alırsın ekran kartı alana kadar valo vs oynarsın
  10. O

yapsam ban yermiyim?

kral haber 2019 da çıkmış o zamandan bu zamana 1 tane skin uygulamasından ban yiyen adam görmedim
  11. O

Hazır sistem toplayacağım

hocam 5600g li sistem var apu alırsın onu ilerdede ekran kartı alırsın oluru o yani https://www.incehesap.com/nova-apu-oyuncu-bilgisayari-fiyati-50965/
  12. O

Ekran kartı değiştireceğim güç kaynağı yeterli mi?

6650xt den 3070 e gecmeye degmez
  13. O

SATIN ALDIĞIM BİLGİSAYAR F/P Mİ?

Hocam ben 6700xt li sistem aldim bu zamana kadar hic sorun cikmadi 7000 serisinde hic cikmaz saniyorum korkutanlara inanma
  14. O

sadece 3.5 dolara 2 kat fps elde etmek mümkün mü? (MÜMKÜN!)

hocam actıgımız ayar fsr değil ki fluid motion frames fsr ile farklı ayarlar fsr belli oyunlarda açılır fmf her oyunda açılıyor
  15. O

PC oyun oynarken birden kapandı ?

şuan açılıyor mu hocam pc
  16. O

sadece 3.5 dolara 2 kat fps elde etmek mümkün mü? (MÜMKÜN!)

bunu amd ekran kartı olanlar zaten amd ayarlarından oyun içinde alt r yaptığında amfmf isimli ayardan açabilir aynı ayar tıpkısının aynısı uygulamaya gerek yok yanı amd ekran kartı olanlar için
  17. O

2 kasa arasında kararsız kaldım yardımcı olurmusunuz

o fiyata sıfır alınır hocam https://www.gaming.gen.tr/urun/405921/carnage-mag7500f-amd-ryzen-5-7500f-mpk-msi-radeon-rx-6650xt-mech-2x-8gb-oc-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/...
  18. O

19.000 TL Sistem Önerisi

Hocam fps oyunlarinda 200 fps yeterliyse islemciyi 5500 yapip ekran kartini yukseltebiliyorsanizda olur hikayeli oyun daha cok oynuyorsaniz hem 5500 daha seri çalışır 5600 e stok sogutma sanmiyorum yetecegini
  19. O

Annemi pc almaya ikna edemiyorum

aynen kral 14 yaşında çocuk pc toplayıp eve getirip oynayacak kendi kafasına göre ailesi o zaman laf etmez zaten hayran kaldım zekanıza
Top Bottom