Arama sonuçları: *

1. Elmeryy

Yardım ACİL İŞLEMCİ SOĞUTUCUM ÇIKMIYOR GAMEPOWER AİRBENDER

beyler bi kelepçe koymuşlar yemin ederim çıkmıyor ya vida yerine tornavida da girmedi var mı bunun bi tuto videosu falan lütfen
  2. Elmeryy

ACİL ID Cooling 214 xt içinedn çıkan gri kutu macun mu?

soru başlıkta içinden minik gri bir plastik ıslak mendil paketi gibi gri bir şey çıktı bunu mu kullanmam gerekiyor bu termal macun mu
  3. Elmeryy

bu fan alınır mı? kasama sığar mı?

https://www.trendyol.com/id-cooling/se-214-xt-rgb-4pin-pwm-120mm-islemci-sogutucu-random-spectrum-lighting-p-339583351?boutiqueId=61&merchantId=673140 sonunda bunu almaya karar verdim çoğu kişi tavsiye etti işlemcim r5 3600 işlemcime uyuyor mu ? ayrıca kasama sığacak mı ramlere çarpacak mı vs...
  4. Elmeryy

ucuz sıvı soğutma almak mantıklı mı

beyler soru başlıkta çok heves ediyorum bi sıvı soğutma almaya şu tarz ucuz sıvı soğutmalar mantıklı mı yoksa boş iş mi https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-gamepower-skadi-120-argb-cpu-sivi-sogutma-120mm-fiyati,1058752010.html...
  5. Elmeryy

1000TL Ryzen 5 3600 Soğutucu Tavsiyesi

işlemci boşta 70 derece görüyor 1000tl yi fazla geçmeyecek led değil RGB fan önerilerinizi bekliyorum montajı da kolay olursa iyi olur çok anlamıyorum çünki
  6. Elmeryy

soğutma performansını ne kadar etkiler

r5 3600 gtx1650 kasadan çıkan stok fanlarla kullanıyorum şuan arkada sadece opera ve discord açık 74 derece oyunlarda 80 90 derece oluyor işlemci valorant 150 170fps cs go 200 250fps 1-2k bir bütçem var güzel bir soğutma performansımı gözle görülür etkiler mi aldığıma değmiş der miyim ve...
  7. Elmeryy

İşlemci fanı renk değiştirme

gamepower bir işlemci fanım var yazılımı vs yok renkleri sürekli değişiyor farklı faklı modlara geçiyor bunu sabitlemenin bir yolu var mıdır https://www.incehesap.com/gamepower-airbender-rgb-cpu-hava-sogutucusu-fiyati-48444/
  8. Elmeryy

Basınçlı hava kasaya zarar verir mi?

Merhabalar, kasamın egzoz ve işlemci fanlarında ve ekran kartının bazı ulaşamadığım yerlerinde toz birikti. İşlemci sıcaklık değerlerim de biraz anormal olduğu için artık kasamı detaylı bir şekilde temizlemek istiyorum. İnternette bir kaç video izledim hazır kutuda satılan basınçlı havaların...
  9. Elmeryy

Termal Macun Önerisi

işlemci r5 3600 çok ısınıyor 1 yıldan fazladır macunu değişmedi çok pahalı olmayacak şekilde termal macun önerir misiniz?
  10. Elmeryy

İşlemci Fanı Temizliğinde Termal Macun Değişmesi Gerekir mi

İşlemci fanını komple söküp temizlemek istiyorum sökümden sonra termal macun değişmesi gerekir mi veya dikkat etmem gereken başka neler var
  11. Elmeryy

Ryzen 5 3600 Sıcaklığı İyi mi

Dün gece NFS Payback oynuyordum orta ayarlarda kasma donma performansta bir düşüş yok ama işlemci 92 dereceye çıktı kasada sadece 2 fan var sizce normalmi yoksa acil bi fan takviyesi gerekiyormu
  12. Elmeryy

GamePower DarkSide Kasa Fan Önerisi

Bilgisayarı aldığımda kasayı seçme şansım yoktu gamepower'ın darkside modeli kasayı kullanıyorum fakat önü mesh değil kapalı önünde hava girişi sağlayacak hiç bir fan yok fakat 3 adet fan yuvası var. Fazla bir bütçem yok alt-orta segmentte rgb fan önerisi yaparmısınız. Zaten fanların yarısının...
  13. Elmeryy

Bilgisayarınızı Temizlemenin Faydaları Kanıtlarıyla

1.5 Yıldır temizlemediğim bilgisayarımı bugün temizledim. Fanlar için elektrikli süpürgeyle önce çektim sonra itme moduyla tozları kaldırıp tekrar çektim. İşlemci fanını sökmeden temizledim. Ardından PSU nun üstü gibi yerleri kolonyalı peçeteyle sildim daha iyi bir görsel oldu kasanın dışınıda...
  14. Elmeryy

Ryzen 5 3600 Sıcaklığı İyi mi

Beyler Ryzen 5 3600 kullanıyorum sistemimde kasa modelim game power darkside kasada sadece iki fan bir egzoz fanı bir de işlemci soğutucu fanı var işlemcinin fanı gamepowerın bir fanı. Kasaya baktığınızda anlarsınız hava akışı çok iyi değil. Şu ana kadar sıcaklık artışı nedeniyle hiçbir sorun...
Top Bottom