Arama sonuçları: *

1. Karacabey

Throne and liberty kore sunucusuna giren var mı ?

Arkadaş bu oyunu oynamayı düşünüyorum. Avrupa'ya gelene kadar korede oynayanlar var. Bir yerde bir şey bulamadım. Telefon numarası vpn falan lazımmış. Kore sunucusunda oynayan biri varsa bilgi verebilir mi
  2. Karacabey

Arkadaşla oynayacak oyun arıyorum

Arkadaşlar arkadaşlara oynayacağımız oyun arıyoruz en son grounded oynadık yeni başladık beraber oyunlara önerileri bekliyorum
  3. Karacabey

Oyunu silip yüklesem kaldığım yerden devam eder mi ?

Epic gameste rdr oynuyordum %61 de kaldım. Çünkü maalesef bir hatadan dolayı oyuna devam edemiyorum. Hiç bir şekilde de çözemedim. Bu yüzden komple silip tekrar yüklesem kaldığın yerden devam edebilir miyim
  4. Karacabey

Rdr2 bu hatayı çözen var mı ?

Böyle bir hata alıyorum. Epicgamesten açtığım halde böyle oluyor
  5. Karacabey

Steam ortak hesap tehlikeli mi?

Arkadaşlar steam ortak hesapta biri diğerlerinin pc sindeki oyunu silmiş. Atıyorum bu hesapta 100 kişi var hikayeli oyunu indirip oynuyor. Bir kullanıcı diğer kullanıcılarının pc sine bağlanabilir mi ? Bilgi çalabilir mi ?
  6. Karacabey

Hogwarts legacy istediği ram miktarı

Arkadaşlar bu videoda oyun 20gb ram kullanıyor. 16 ram var bende ram mi almam lazım şimdi
  7. Karacabey

Uncharted 4 bug oldu

Arkadaşlar oyunda havalandırma da kaldım. Mouse sağ sola dönmüyor nasıl çıkacağım buradan
  8. Karacabey

Hogwarts legacy fiyatı düşer mi ?

Steamda oyun 699 tl ve 799 tl fiyatı var. Ön siparişten sonra oyunun fiyatını aşağı çekme ihtimali var mıdır ?
Top Bottom