Arama sonuçları: *

1. E

Displayport Sinyalinin Gelmemesi

Ekran power kablosunu sök görüntü kablosunu sök. Monitörün power tuşuna bir kaç kez bas ve basılı tut hiç bir şey bağlı değilken. Daha sonra kabloları takıp dene. 1738259618 Devamını okumamıştım mesajının. Ben ilk çalıştırmada görüntü alamadığını varsaydım pardon
  2. E

TÜKETİCİ HAKEM HEYETİ

Yine panel üzerinden iptal seçeneği ile iptal ediliyor. İşleme alınıp alınmaması aktif veya deaktif edebilir butonu. Belki senin dosyan işleme alındığı için dilekçe göndermen gerekiyor olabilir. Arkadaş başvuru ve iptal kısmını aynı anda sorduğu için anlık işlem yaptığı için bu şekilde cevap...
  3. E

TÜKETİCİ HAKEM HEYETİ

Oluyor canım benim.
  4. E

Modem hat değerlerim nasıl?

Değerlerin oldukça iyi sağlıklı bir altyapı değerlerin var
  5. E

TÜKETİCİ HAKEM HEYETİ

E devlet üzerinden başvuru yapabilirsin ve yine e devlet üzerinden başvuru iptalini sağlayabilirsin. https://www.turkiye.gov.tr/tuketici-sikayeti-uygulamasi
  6. E

🔥İndirim Trendyol İndirim Kodları

Evet hareket ediyor. alyan ile sıkar veya gevşetirsen sertlik ayarınıda ayarlayabilirsin. 1738176112
  7. E

Yana bağlamak bir tık sıkıntı. Arkada pay varsa arkaya bağlarsan baya bir çekebiliyorsun kendine tatmin eder yani
  8. E

Tam demek istediğini anlamadım ama görsel ilettiğim fotoğrafta kırmızı kısımlar dönüyor
  9. E

Evet arka tarafa olmaz. Kesmen lazım ama kesersende saçma durur
  10. E

Böyle kullanıyorum ayarı baya geniş
  11. E

Sipariş oluşturduktan sonra siparişin indirim kısmına baktım kazı kazan yazıyordu ondan dedim 1738175155 Hz ile alakası yok vesa uyumluluğu var ise monitöründe uyar. Aldım kullanıyorum memnunum.
  12. E

Kazı kazan kodu diye geçiyor 🤨
  13. E

Birader akşam akşam masrafa soktun yine 😂 3. Kod çalışıyor
  14. E

Corsair void elite rgb dongle sorunu yaşayan var mı?

Hayır bilgisayarı açtığımda kulaklığımın power tuşuna basılı tutmam yetiyor.
  15. E

KREDİ KARTINA TAKİSTLE TELEFON NERDEN ALINIR?

12 Aya bölüyorsun sanırım 3 taksite 3-4K 6 Ay takside 7 8K koyuyor genelde telefoncular. 1738061037 Evet yakın zamanda yaptığım işlem benimde
  16. E

KREDİ KARTINA TAKİSTLE TELEFON NERDEN ALINIR?

Vaade farkı ile telefonculardan. 1738060473
  17. E

Corsair void elite rgb dongle sorunu yaşayan var mı?

Merhaba, 3 yılı devirdiğim wrilees model olan kulaklıktır kendisi. Dongle ile alakalı hiç problem yaşamadım.
  18. E

Donanım Arşiv hesabımı nasıl silebilirim

Forumlarda üyelik silme özelliği bulunmamaktadır.
  19. E

Windows 11 fps düşüklüğü

Garip Windows 10'dan 11 e geçtiğimde FPS arttı benim.
  20. E

VİZYON BİLGİSAYAR EKRAN KARTI ALACAĞIM GÜVENİLİR Mİ

Ben bir monitör vs kendisinden almıştım. Zaten Donanımarşivi falan da kampanya indirimlerinde link paylaşmıştı.
Top Bottom