Arama sonuçları: *

1. groovy pancake

arkadaşım için 10k pc önerisi

arkadaşım bilgisayardan çok anlamıyor maks bütçesi 10k güzel bir hazır sistem tavsiye eder misiniz over clock falan yapamaz
  2. groovy pancake

monitör dahil 5k pc toplama

arkadaşım soruyor ve bilgisayar hakkında bilgisiz 5kya monitör dahil pc önerir misiniz cs valo lol oynayacakmış
  3. groovy pancake

bilgisayarıım upgrade edeceğim

benim kötü bir sistemim var elimde şu an toplu bir para yok ama upgradeyi uzun yıllar içerisinde tamamlayacağım dde3 bi sistem kullanıyorum ve anakartım açık değil şunu sormak istemiştim elime toplu para geçince anakart+işlemci+ram alayım yoksa ilk ssd psu falan alıp sonra mı...
  4. groovy pancake

3700 TL'ye PC toplama tavsiyesi

arkadaşım 3700 TL'ye pc almak istiyor hazır da olur toplama da monitör dahil değil güzel bi sistem tavsiye edermisiniz game garage olursa iyi olur 150tl kuponu varmış
  5. groovy pancake

upgrade mi yapmalıyım yeni sistem mi toplamalıyım

işlemci: i5 560m 2.66ghz anakart: esonic hm55mal2 ekran kartı: amd hd 5570 ram: 4x2 1600mhz ddr3 sizce upgrade etmeye değer mi yoksa yeni sistem mi toplamalıyım oynayacağım oyun maksimum r6 low da 30+ fps versin yeter zaten genellikle csgo lol tarzı oyunlar oynuyorum sizce ne yapmalıyım
  6. groovy pancake

ileriye dönük PC toplama

ileride pc toplama düşüncesindeymi (1-2 sene sonra) ve planlamayı şimdiden ypama düşüncesindeyim ama karar veremedim tavsiyeleriniz nelerdir şimdilir düşüncelerim ryzen 5 2600x cpu 1650 s gpu b450m ana kart tavsiyelerinizi belirtirmisiniz veya ileride oyunlarda zorluk çekermiyim şimdiden teşekkürler
Top Bottom