Arama sonuçları: *

1. T

Oyunu 2. ekrana taşıyamıyorum

Hocam her oyunda monitörü ayarlanmıyor. Şuan witcher 2 oynamak istiyorum ama oyunyun kwendi içinde pencereli açma seçeneği yok
  2. T

Oyunu 2. ekrana taşıyamıyorum

Arkadaşlar laptopa harici monitör bağlayıp kullanıyorum. Laptopun ekranını ana ekran olarak ayarladım ve değiştirmek istemiyorum. "alt + enter" ve "windows+shift+yön tuşları" kombinasyonları işe yaramıyor abi. Bazı oyunlarda 2. ekrana oyunu taşıyamıyorum. Bir fikriniz var mıdır?? Yardımcı...
  3. T

Bitlockerı Açamıyorum

Hocam şimdi kontol ettim NTFS gözüküyor. İşletim sistemi de pro hocam
  4. T

Bitlockerı Açamıyorum

Hocam HP Victus 16 laptopumda Bitlocker açmak istiyorum "bu sürücü şifrelenemiyor" diyor TPM 2.0 var zaten Win11 yüklü. BIOS ayarlarına baktığımda da ayarlar düzgün gözüküyor neden şifreleme yapamıyor acaba bi yardımcı olursanız sevinirim dostlarım. Not: BIOS advanced kısmı gözükmüyor "Ctrl F10"...
  5. T

Ana Konu Lenovo Legion R25i-30 Kullanıcıları

Dostlar monitörü laptopla kullanıyorum da bana bi type-c'den display porta güzel bi kablo önerir misiniz acaba??(Yanlış bilmiyorsam type-c üzerinden görüntü verebiliyor laptop )
  6. T

Diak hatası alıyorum

Oyun oynarken pc bir anda mavi ekran verip disk 3F0 disk hatası alıyorum(pc hp victus 16) acaba neyden kaynaklıdor bu hata yardımcı olabilirseniz sevinirim
  7. T

Detroit Become Human VK_ERROR_DEVICE_LOST hatası

Bir arkadaşımda da aynı ekran kartı var (RX6650XT) ve denediğimiz hiçbir şey işe yaramadı bilen biri varsa yardımcı olabilir mi acaba?
Top Bottom