Arama sonuçları: *

1. S

Hazır sistem takılma-drop sorunu

Arkadaşlar gaming gen tr den ekteki metmellow m2 adlı hazır sistemi alan veya alan tanıdığı olan biri var mı lütfen benimle iletişime geçsin
  2. S

Dying light 2 directx 12 ultimate ışın izleme görüntü sorunu

Arkadaşlar dying light 2 de grafikleri directx 12 ultimate ışın izleme yani en üste alınca görüntü kalitesi artacağına aksine bir garip oluyor ve takılma vs oluyor neden böyle? sistem bilgilerim ekte.
  3. S

Amd software sağ tık ilk açılışta çıkmıyor

Merhaba arkadaşlar bilgisayarı açtığımda masaüstüne ilk sağ tık yapışımda amd software çıkmıyor ikinci kez yapışımda çıkıyor sizde de böyle mi? kullandığım ekran kartı msi rx 6650 xt
  4. S

Bios a girince siyah ekran sorunu yardım edin.

Merhaba arkadaşlar başlıktan da gördüğünüz gibi bazen bilgisayarı yeniden başlatıp del tuşuna basıp bios a gireceğim sırada siyah ekranda kalıyor mecburen kasadaki reset tuşuna basıyorum. Fakat bilgisayar kapalıyken yani kapalı konumdayken açtığım ve bios a girmeye çalıştığım zaman olmuyor bu...
  5. S

Sistemim iyi fakat minecraft aşırı derecede kasıyor yardım edin.

Arkadaşlar minecraft tlauncher dan en son sürüm oynuyorum 1.21.4 sürümü. Ve java en son sürüm kurulu, sistemim de iyi 300 - 1000 fps arası alıyorum fakat aşırı derecede kasıyor misal hareket ederken koşarken vesaire normal mi bu? sistem bilgilerim ekte.
  6. S

Sistemimde oyunlarda drop oluyor yardım edin

Merhaba arkadaşlar ekte gördüğünüz gibi sistemim bu sıfır olarak alındı ve ve oyunlarda takılmalar oluyor ramleri xmp açık yani 3600 mhz şeklinde kullanıyorum parçalarda bir sorun var mı diye test etmek için occt programında combined kısmından en zorlayıcı seçenekleri seçerek testi başlatıyorum...
Top Bottom