Arama sonuçları: *

1. Talha Celik

Windows 11 update sürekli aynı güncellemeyi gösteriyor

Arkadaşlar güncelleştirmeyi yapmama rağmen sürekli aynı güncellemeyi tekrar tekrar gösteriyor
  2. Talha Celik

windows 11 d diskinde ki videolar "filmler ve tv " ile kırpamıyorum

Merhabalar arkadaşlar C diskinde olan videoları filmler ve tv uygulaması ile kolayca kırpabilmeme rağmen , d diskinde kileri kırpamıyorum . d diskindeki videoyu c diskine atınca yine kırpabiliyorum
  3. Talha Celik

Bilgisayarımdaki kullanıcıları silip tek bir tane kullanıcı hesabı oluşturmak

artık izinlerde ve hatalrından sıkıldım bilgisayarımda hangi kullanıcıda olduğumda bilmiyorum youtubede videolar izliyorum cmdye kod giriyprum kodumda kabul olmuyor. bütün kullanıcıları silip 1 tane administrator kullanıcısı açabilir miyim ve nasıl?
  4. Talha Celik

Bilgisayarımda hangi kullanıcıdayım

Arkadaşlar bilgisayarımda klasörlere erişemiyorum hangi kullanıcı hesabında olduğuma nasıl bakabilirim
  5. Talha Celik

Her klasörde şuan bu klasöre erişim izniniz yok hatası

Arkadaşlar gerçekten kafayı yiyeceğim d diskimdeki klasörlere girerken bu hataları veriyor ikide bir de güvenlik sekmesine gidip özel olarak ayar yapıyorum aka mesela steam klasörüne izin veriyorum içindeki klasöre tıklıyom ona izin istiyor ona giriyom diğerine izin istiyor nasıl hallediceğim bunu
  6. Talha Celik

Windows 10 sol üstteki ses düzeyi göstergesi çıkınca LoL donuyor

normalde hiç bir sıkıntı yok fpslerde . spotifydan falan şarkı dinliyorum ses açma kapama tuşlarına basınca fps30 lara düşüyor gösterge gidince normal fpsye geri çıkıyor
  7. Talha Celik

Windows yüklemeden m2yi gptye çevirmek

Arkadaşlar acaba böyle bir yöntem varımdır disk şuan mbr ve bildiğiniz gibi mbrye windows kurılmuyor bu bölümde gpt çevirme ihtimali varmı
  8. Talha Celik

formatda hangisini seçmeliyim

windowsun yüklenmesini istemiorum çünkü sataya yükledi (ben m2ye kuracağım) windows usb var kendim yükleyeceğim hangisini seçmem gerek ikisinde de windowsu yüklüyor. Yerel yeniden yüklemeye bastım daha fazla seçenekden windows indirilsin mi seçeniğini hayır olarak seçtim ama bilgisayara windows...
  9. Talha Celik

Bilgisayarına formattan sonra otomatik windows yüklenmeye başlaeı

Ne yapmam gerek ben sata ssdidrn m2 ye windows aktarmak için format attım şimdi tekrardan galiba sataya yüklüyor. Windows flashını bile takmadım
  10. Talha Celik

UserBenchmark Değerim Nasıl?

https://www.userbenchmark.com/UserRun/45733468
  11. Talha Celik

windowsu sıfırlarken bulut indirme ve ya yerel yeniden yükleme

windowsu sıfırlarken bulut indirme ve ya yerel yeniden yükleme seçeneği çıkıyor ama ben herşeyi sıfırlayıp windowsu en baştan manuel bir şekilde kurmak istiyorum ne yapmalıyım 1623865290 Ve ya hangisinde tamamen sıfırlanır
  12. Talha Celik

neden bilgisayarımda darboğaz var

gördüğünüz gibi değerlerim bu şekilde sistemim aşağıda yazıyor
  13. Talha Celik

benchmark sonucum nasıl

heaven benchmark sonucumda bir sorun var 1623690445 1623690540 bir sorun var mı diye yazıcaktım yanlış yazmışım
  14. Talha Celik

oyunlarda düşük fps sorunu

arkadaşlar sistemim aşağıda yazıyor niye fps böyle monitörüm 60 hz bana yeter ama daha fazla almam lazım soldaki düşük ayarlar sağdaki yüksek
  15. Talha Celik

nvidia denetim masası program için tercih edilen grafik işlemciyi seçin yok

üst tarafdaki benim nasıl getirebilirim o ayarı
  16. Talha Celik

msiafterburner ayarlarım

msiafterburner ayarlarım değişmesi gereken ayarlar varmıdır
  17. Talha Celik

başlangıca nasıl uygulama eklenir

arkadaşlar başlangıç menüsüne discordu nasıl ekliyeceğim devre dışı bırakılmış olarakda yok
  18. Talha Celik

başlangıçda uygulama yok ama her bilgisayar açıldığında çılıyor

BU bölümde faceitin herhangi bir programı yok ama sürekli açılıyor
  19. Talha Celik

windows 8.1 steam güncelleme için çevrimiçi olmalıdır

Bu Sorun nasıl çözülür
  20. Talha Celik

başlatma seçeneklerine discord ekleme

normalde burda discord vardı bilgisayar açıldığında otomatik açılıyordu şimdi ne devre dışı bırakılanlar da ne de etkinleştirilenlerde var.Buraya nasıl discord ekliyebilirim
Top Bottom