Arama sonuçları: *

1. Talha Celik

Yardım Rtx 2060 r5 5600 cs2 düşük fps yardım eder misiniz

Sistemim rtx2060 6gb r5 5600 16 gb ram ayarlarım bu şekilde fakat 100 120 fps arası alıyorum arkadaşımda aynı sistem var sadece parçaların markası değişik ve anakartı benimkinden iyi 200 250 oynuyor driverlarım güncel nvidia 3dde performansda ve güç ayarlarıda nihai performansda sorun ne...
  2. Talha Celik

rdr 2 kontrol garipliği

arkadaşlar rdr2 indirdim ama kontroler bi garip gibi yürürken falan istediğim yönü veremiyorum gibi hissediyorum. yapmam gereken oynanış ayarları var mıdır
  3. Talha Celik

Rdr 2 kol algılamıyor

arkadaşlar logitech f710 var rdr2de kol çalışmıyor. ayarını bulamadım nasıl yapabilirim
  4. Talha Celik

steamda koleksiyon kartı veren oyunlar

arkadaşlar steam levelimi yükseltmek istiyorum ucuz koleksiyon kartlı oyunlar önerir misiniz hazır indirim varken
  5. Talha Celik

Xbox gamepass Oyun önerisi

sabah akşam CS-LOL CS-LOL oynamaktan canım feci sıkıldı . Xbox gamepass içinde şöyle kafa dağıtmalık oyunlardan öneri yapabilir misiniz
  6. Talha Celik

Lolde ihtişamlı mağaza ne kadarda bir değişiyor ? (değişti :D)

arkadaşlar şu loldeki ihtişamlı öz mağazası hangi aralıklarla değişiyor. şu anki mağaza ne zaman değişicek . 140 öz var warwickin prestij kostümünü bekliyorum
  7. Talha Celik

nostalji pc oyun tavsiyesi

arkadaşlar iş yerinden 45-50 yaşlarında bir abi oyun oynamak istiyormuş bilgisayarıda baya tost makinası sevebileceiği oyunları önerir misin
  8. Talha Celik

Fifa 22de paketlere erişemiyorum

mağazaay girip paketleri açmam gerekiyor ama mağazaya girdiğimde satılamayan oyuncular var 83lük oyuncuyuda 0 coine satmak istemiyorum (kadro kurma görevlerinde kullanacağım)bir çözümü var mıdır
  9. Talha Celik

valorant van84 hatası

arkadaşlar şuanda serverlerde sıkıntı var galiba 5 preyiz 4müzü oyundan attı sizde aynı sorun var mı
  10. Talha Celik

Yardım valorant iyi pcde düşük fps sorunu

arkadaşlar sistemim açıklamada yazıyor bu sistemle bu fps gerçekden çok absürt bana göre
  11. Talha Celik

bu fiyata Fifa 22 alınır mı

gördüğünüz gibi 168 tllik bir indirim var sizce alınır mı fifa 19dan beri fifa oynayan arkadaşım fifa 22 oynadığında oyunun yavaş olduğunu belirtti sizce alınır mı
  12. Talha Celik

şuanda new world alınır mı

arkadaşlar sizce new world alınır mı şuanda para kasabilir misin
  13. Talha Celik

valorant serverler çöktü mü

valorant attı rankedda sizdede oldu mu
  14. Talha Celik

gta 5 rp için ses değiştirme programı

arkadaşlar gta 5 rp oynamaya başladım karakterim gereği sesimin kalın olması lazım hangi ses programını önerirsiniz
  15. Talha Celik

gta 5 fiveme offlinede kullandığım mod ile girilir mi

gta 5 de online moda modlar ile girilmeyeceğini biliyorum ama fivemdede aynı mantık geçerli mi
  16. Talha Celik

gta 5 out of memory hatası

gta 5e bir kaç mod yükledim memory hatası verip oyundan atıyor nasıl düzeltirim
  17. Talha Celik

GTA 5 Modlarda "Add On" Nedir?

arkadaşlar sorum başlıkta nedir bu add on
  18. Talha Celik

Gta 5 mod kurma xml hatası

dlcliste komut eklemem lazımmış galiba ekliyorum bu hatayı veriyor ne yapmam lazım
  19. Talha Celik

Gta 5 Görev yapmadan oynama

arkadaşlar böyle bir yöntem var mıdır yoksa save mi indirmeliyim ama save indirirsem onlineden ban yer miyim
  20. Talha Celik

valorant gece pazarı

arkadaşlar gece pazarıma 1100 vpye hem ion op hem yağmacı vandal geldi ama delipop vandalım var ve uranyum nöro opum var sizce almalımıym ya da hangisini almalıyım
Top Bottom