Arama sonuçları: *

1. Acelorion Pax

Nvidia yeni driver fps düşüşü

Onuda deneyeceğim dragon age weilguardda denedim şimdi burada dlss balanced artık güzel duruyor ve quality de bile fps artışı olmuş ama wukong nedense kusmuk gibi olmuş oyundan oyuna değişiyor sanırım driverı tekrar kurup nvidia appi sileceğim bakalım farklar neler Weilguardda 116 fps aldığım...
  2. Acelorion Pax

Deselerdi ki öyşe olacak ha tamam derdik dediler ki görüntüde iyileşme olacak bunun yanına ek yeni mimariden ötürü frame gen daha iyi çaöışacağından 10 fps civarlarında fazla fps verip daha az vram kullanacak denmişti ama ikiside olmadı üstelik black myth wukongda açılış ekranında bahsettiğim 80...
  3. Acelorion Pax

Öyle yaptık zaten
  4. Acelorion Pax

Nvidiq bozdu hacı ya yeşil takımı bırakma vakti geldi
  5. Acelorion Pax

Rtx 5000 ile gelen dlss4 güncellenesinş yaptım dlss4 güncellemesi öbcesi max ayarlar ile 4k da 80 fps alırken şimdi 76 fps alıyorum o kadar reklam yqptılar eski kartşarda yüzde 10 15 civarı frame gen fps artışı olacak dediler zort çıktı Şu saatten sonra nvidia ya güvenip yeni kart alır mıyım...
  6. Acelorion Pax

Ekran kartı overclock

Konunun amd ile alakası yok ya da afmf ile weilguard mesela oyun esnasında yer yer savaşırken 40 fpsleri gördüğüm oluyor dlss fg optimizasyon yapma görevinş yerine getirmeyen geliştiricileri bile kurtaramıyor artık
  7. Acelorion Pax

Ekran kartı overclock

Gecikme olmadığında açıyorum ama bazen bazı oyunlar oluyor leş gibi optimizasyonuyla düz dururken 130 savaş esnasında 40lara inen heh o oyunlarda gerekebiliyor
  8. Acelorion Pax

Ekran kartı overclock

Yakmadım ama dlss4 güncellemesi gelip nvidianın güncel uygulamasının fps düşürmw sorununu çözmeden sürekli msi afterburner ayarı yapmayla uğraşmam orası ayrı 1737915035 4kda gerekebiliyor
  9. Acelorion Pax

Ekran kartı overclock

Can sıkıntısı zaten benimkisi 125 güç limiti 1000 mhz memory 120 mhz core clock artılıyla yüzde 5 6 fps artışı elde edebiliyorum furmark gibi testlerde fps 241 den 285 lere çıkıyor stabil değerde 400 watt tüjetim yapıyor 71 derecelerde çalılırken oyunlarda çektiği watt sabit kalıp aldığı fps...
  10. Acelorion Pax

Ekran kartı overclock

Soru açık arkadaşlar Ekran kartıma overclock yapacağım. Msi afterburner ile yapıldığını gördüm ama bunda anladığım kadarıyla afterburnerı sürekli açmak gerekiyor afterburner ile stabil değerler elde ettikten sonra kalıcı o şekilde çalıştırmayı nasıl yaparım? Ve hangi değerleri ne miktarda...
  11. Acelorion Pax

S25 Serisi TR fiyatları belli oldu

Kaşıt üzerinde snapdragon elit ya da diğer ismiyle gen 4 var yüzde 50 ye kadar ortalama güçlü ama pratikde yüzde 20 25lerde kalacaktır bundan kaynaklı daha uzun batarya süresi s6nacaktır tahminimce ve yazılımsal olarak reklamsal amaçlı daha ai özelliklidir s22 ve alyı belki geçmek isteyebilir...
  12. Acelorion Pax

Dayı s24 ultrada ilk çıktığında 85k 90k falan çıktı ben geçen yaz 32k ya alfım hala kullanıyorum bal gibide alırsınız 40k ya
  13. Acelorion Pax

3 ay sonra kaçak gelir 40k ya max alırsınız
  14. Acelorion Pax

Sistemin Ederi Ne Kadardır

Ekran kartı bile yok kasımda 2070sli 3600xli 700w psulu sistemi monitörüyle bir 17 5k ya bıraktım ki hala aunı fşyqta gider ekran kartsız bu pc çok bu fiyat satması imkansız ki sattığım aistemin anakartı ssdsi soğuucusu va hepsi kaliteli paröalardı
  15. Acelorion Pax

Monitöre ekran gelme sorunu

Yok yae ne olacak driver güncellerkende git gel yapıyor
  16. Acelorion Pax

Monitöre ekran gelme sorunu

Onunla alakası vardır drivera müdahil oluyor sonuçta sürekli yapmadıkça bir şey olmaz
  17. Acelorion Pax

Monitörde iç içe daireler

Fotoğrafta gözükse keşke denedim gözükmediğinden koymadım şöyle herkes açsın bi baksın iyice birazdan tüm kontrastı aydınlığı falan fulleyip çekmeyi denerim
  18. Acelorion Pax

Monitörde iç içe daireler

Beyler msi mpg 274urfqd 4k 16ühz monitörüm var bu monitörde bazı oyunlarda çok bazı oyunlarda az belli olan içeriden dışarıya iç içe dairwler var böyle bazen çok belli oluyor bazen de çok az aşırı dikkayli bakınca belli oluyor ne deniyor buna laptopy qçtım laptopda denedim laptop wkranındada...
  19. Acelorion Pax

800 900 tl Bandında Kulaklık

Bu bandda kulaklık almaya düştüyse iş a101 bim kulaklıklarından çokta farklı bir performans vermeyecektir git al 3 5 tane kotukça takarsın birde steelseries gg indir ordan keyfine göre eq ayarı yap falan
  20. Acelorion Pax

Beyler ben 5080 e geçtim kalanlara başarılar

güncelleme olarak yanıtlarda 4xde gecikme oldupunu belirtip 3x e düşerek oynadığımı belirttim zaten bu benim reddettiğim bir konu değil ki 2x en sağlıklısı zaten 3x de kullanılabilir yeni gelecek olan dlss mimari değişimi ile denemek görmek gerekir bakalım blurşanmalar ne kadar azalacak reflex 2...
Top Bottom