Arama sonuçları: *

1. priwchu

Razer blackwidow ultimate 2014 vs gamenote kb 435l

Arkadaşlar takas yapacağız klavyede hiçbir sorun yok sizce değer mi?
  2. priwchu

550TL COMPACT BEYAZ KLAVYE ÖNERİSİ

amazondan falan olabilir sorun yok 1659526348 up up
  3. priwchu

LENOVO LEGİON K500 KLAVYE SU DÖKÜLMESİ

arkadaşlar iyi forumlar.klavyeye su döküldü.keycap i sildim ama switch e gelmiş durumda.ilk defa böyle bir durumla karşı karşıyayım.ne yapmam gerekiyor? 1636968460 tuşa basmıyorum şimdilik iyice kurusun diye.
  4. priwchu

LENOVO LEGİON K500 TUŞ TAKILMA SORUNU!

https://drive.google.com/file/d/1EF9IcSo7-AcYAMFL_lrNksGEtCU4Rp_1/view?usp=sharing arkadaşlar sonlara dogru farkederseniz böyle oluyor.garantiye mi yollayayım,ne yapmamı önerirsiniz? 1632926296 sorunsuz çalışıyor bu arada.sadece bir kere takıldı oda yazılımı kurduktan sonra düzeldi.
  5. priwchu

GAMENOTE KB 435L KRONİK SORUNLU MU?

arkdaşlar bazı kişiler bu klavyeye kronik sorunlu demiş.öylemi?yoksa ona göre forumda önericem veya önermiycem.
  6. priwchu

ÇİFT KLAVYE TAKMAK(yazılımlı)

arkadaşlar elimde lenovo legion k500 klavye ve gamenote kb 435l klavye var.gamenotenin yazılımı yok ama lenovonun var.ikisinide takarsam bir sorun olur mu?
  7. priwchu

Lenovo Legion K500 Klavyenin Yazılımını Nereden Bulabilirim?

arkadaşlar media markttan daha demin son 1 tane kalmıştı ve ben aldım.ancak yazılımını nerden indircem bulamadım.link atarmısınız?
  8. priwchu

LENOVO LEGİON K500 ALIYORUM

Arkadaşlar artık karar verdim alıyorum.başka öneriniz varmıdır?
  9. priwchu

lenovo LEGİON K500 KLAVYEDE GELEN DÜZEN?

Herkese iyi forumlar arkadaşlar.Bu klavyeyi media markt tan alıcam.Bu klavye abd düzeni mi ingiltere düzeni ile mi geliyor? Cevaplarsanız sevinirim.
  10. priwchu

LENOVO LEGİON K500 ÇİFT TIKLAMA SORUNU?

arkadaşlar öncelikle iyi forumlar.bu klavyeyi almak istiyorum ancak böyle sorun yaşayan birisi olmuş.popüler bir klavye olmadıgından dolayı korktum açıkcası.ürünü hepsiburadadan büyük enter olarak alıcam böyle bir sorun yaşarmıyım?
  11. priwchu

Lenovo legion garantisi nasıl?

Arkadaşlar lenovo legion k500 klavyeyi alıcam.ancak lenovonun garantisi için kötü yorumlar aldım.herhangi bir sorun yaşarmıyım?
  12. priwchu

Lenovo legion k500 alınır mı?

Arkadaşlar bu klavyeyi alıcamda sizce deger mi 550tl'ye? Birde bu klavyede kailh marka long hui red switch var.nasıldır,bir sorunu varmı?bazı kişiler kailh marka switch için kötü diyorlar. 1629477933 Arkadaşlar lütfen cevap verin.
  13. priwchu

REDREGON K552 KUMARA SORUNU

arkadaşlar bu klavyeyi alıp sorun yaşayan insanlar var forumda.amazondada aynı şekilde.bu forumda alanlar fikrini belli edebilir mi? 1629396646 Arkadaşlar lütfen yardım edin.
  14. priwchu

500 tl klavye önerisi

Arkadaşlar red switch istiyorum.compact olursa daha güzel olur.
  15. priwchu

Redragon K552 Klavyeyi Nereden Almalıyım?

https://www.qp.com.tr/redragon-k552-kumara-red-switch-tkl-rainbow-turkce-q-oyuncu-klavyesi https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=11945 Nerden alayım sizce?inventus dan alırsam yanında gene 4 tane switch gelir mi?
  16. priwchu

redregon k552-2 kumara hakkında sorularım

arkadaşlar bu klavyeyi alıcam.https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=11945 1.klavyede herhangi bir kronik sorun varmı?pişman eder mi? 2.bu fiyata deger mi? 3.alacagım keycaplar buna uyarmı?
  17. priwchu

400 tl mekanik klavye önerisi

red switch olursa daha güzel olur.bütçeyi aşamam.
  18. priwchu

Gamenote kb435l den redregon k552 kumara ya geçmek

Arkadaşlar sizce geçeyimmi?fark olur mu?
  19. priwchu

KLAVYEYE SU SIÇRADI!!

arkadaşlar hapşurdum ondan sonra da su döküldü.çok dökülmedi neredeyse sıçradı.ancak böyle durumlarda klavye 2 saat sonra fln bozuluyor.bir şey yapmam lazım mı?yoksa bırakayım mı öylece?
  20. priwchu

GAMENOTE KB435L MOD SORUNU!!!!

Arkadaşlar video atıcaktım ama atamadım.klavyemde rgb benzer aydınlatmada sağdan sola dogru gidiyor.ama herkeste ise soldan saga dogru.diger kullanıcılar bir kontrol edebilirlermi? 1627059131 arkadaşlar lütfen yardım edin.yoksa iade edicem.
Top Bottom