Arama sonuçları: *

• Users: kiax
  • Order by date
  1. K

2.SSDyı taktıktan sonra sistem bozuldu

Selamlar Msi Spatium 470 adlı ssdyi kullanıyordum Kingstondan aldığım 2.bi ssdyi taktım ve sistemi çalıştırdım bilgisayar çalıştı disk yönetimine girdim ve sistem dondu ve bilgisayar kapandı açıldığında sadece siyah ekran ve beyaz tire vardı klavye vb çalışmıyor napmalıyım
  2. K

Yardım Msi B550 Gaming Plus Msi Center Bios Güncelleme hatası

Cmos reset için jumperım yok flashback ile kurabilirmiyim sizce
  3. K

Yardım Msi B550 Gaming Plus Msi Center Bios Güncelleme hatası

Msi centerdan bios güncellerken monitörüm gitti bilgisayar çalışır duruma ne yapmalıyım yaklaşık 10 dakika geçti anakarttan görüntü almayı denedim fakat hala sorun var ekran gelmiyor ve baya uzun bir süre geçti
  4. K

Çözüldü✓ Amd Ryzen 5500 Isınma Sorunu

sorunu çözdüm sıvı soğutma vidaları tam takılmamış havada duruyordu şuan boşta 20 18 derece yük altında 50-65 derecede çalışıyor
  5. K

Çözüldü✓ Amd Ryzen 5500 Isınma Sorunu

AMD Ryzen 5 5500 Kullanıyorum Yeni Aldım NZXT KRAKEN X53 Sıvı Soğutma Kullanıyorum işlemcim boşta 50 Derecede Ve Yük Altına 65 70 Derece Görüyor Bu Normalmidir Bir Sorun Teşkil eder mi??
  6. K

Yardım Asus Rog Strix 3060 OC 12 GB Amd Ryzen 5 5500 Anakart Önerisi

Asus Rog Strix 3060 OC 12 GB Amd Ryzen 5500 Kingston Furry 3600mhz 16gb ram MSI SPATIUM M450 PCIe 4.0 NVMe M.2 500GB SSD bilgisayara anakart önerisi x570 serisi veya b550 Anakart Arıyorum Bütce Önemsiz
  7. K

Gamepower Warcy 9 Fanlı Soğutma

Selam Gamepower Warcy Midi Tower ve NZXT KRAKEN Z53 Satın Aldım Kasanın Üst Tarafına 2 Fanlı Radyatör ve 1 Fan Takabilirmiyim (3 Fanlı Haznesi Var)
Top Bottom