Arama sonuçları: *

1. T

Aliexpress Kargom Takip?

Valla böyle gösteriyor siparişi takip et ekranında, diğer ekranda da TR CUSTOMS, mavi olarak gözükmüyor gri olarak gözüküyor ve CHN yazan yer mavi olarak gözüküyor. İkisi arasında uyuşmazlık var gibiç
  2. T

Aliexpress Kargom Takip?

Vallaha bune ya adamlar Çinden daha hızlı getiriyor ürünü. Tamam getir kargomu söz bir dahaki alışverişim PTTAVM den olcak.
  3. T

Aliexpress Kargom Takip?

Aliexpress üzerinden bir ürün sipariş verdim 4-5 güne bulunduğum ilçeye geldi fakat yine 4-5 gün olcak hala teslim edilmedi, bu hangi kargo firmasında şuan ve takip kodu varsa nerden bakabilirim? Maks 30 dakikalık mesafe varken neden getirmiyorlar kargoyu? Hangi firma olduğunu da bilmiyorum...
  4. T

Çaycı hüseyin öldü mü

Uzun zamandır yoktum biri demiş öldü; şimdi de yazsınlar kral yine öldü.
  5. T

Eve Evcil Yılan Almak istiyorum

Yılana evcil bir hayvan olarak bakmak ne kadar doğru bilmiyorum. Duygu durumu yok bu canlının, sahibine merhamet göstermek diye bir şey de yok. Aklı var ama kendi doğasına uyanı yapacak kadar aklı var. Hayvanı aç bırakırsan, yanlışlıkla doğasına aykırı bir şey yaparsan. Sıkıntı büyük,
  6. T

BEAMNG Drive Ne Zaman İndirime Girer?

Ya bir şey söyleyeceğim şimdi linç etmeyin, aga bu oyunda ne buluyorsunuz bmng drive da hiç oynamadım çok önyargılıyım biliyorum fakat oyun maks 1-2 saate sıkar gibi geliyor. Oyun gibi de değil videolarına baktığım zaman kaza yapma simülasyonu gibi bir şey. Birkaç video çıktı karşıma "Haram...
  7. T

🔥🔥20 bin TL RTX 3070 Monitör Dahil Sistem🔥🔥

GameBooster nasıl bir marka? En son sadece klavye, monitör tarzı şeyleri olduğunu biliyordum onlarda düşük segment ürünlerdi. Ekran kartları için de aynısı geçerli mi materyal olarak?
  8. T

Ana Konu CSGO YATIRIMLARI TARTIŞMA KONUSU

Tabii ki çoğu üründe fiyat artışı olacak ama diğerlerine nazaran en fazla fiyat artışı. Tekli ürünler için: Crimson Web skinleri , Doppler'ın tüm versiyonları, Case Hardened skinleri, fade skinleri, ruby skinleri... Çoğul ürünler için -çoğuldan kasıt ucuz ve çok sayıda alınabilecek- : Sticker...
  9. T

❌İndirim Bitti! Nestlé Gold Corn Flakes Mısır Gevreği, 310 g 5 paket 99 TL

Arkadaşlar illa bu gevreği almak zorunda değilsiniz. Hangi ürünlerde promosyon uygulandığını https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/AZ8O91TOBDQSO adresinden bakabilirsiniz.
  10. T

Arkadaslar 110 120 kiloyum ve artik kilo vermek istiyorum evde ne yapabilirim

Kilonu biliyoruz fakat yaşını, boyunu ve diğer vücut detaylarını bilmiyoruz. Bu yüzden buradan alacağın tavsiyeler bir tık bilinçsiz olur. Bireyin kendi vücut değerlerine göre normal kilosu varsa direkt spor salonuna gidip yazılabilir veya istediği şekilde yapabilir. Diğer türlü aşırı kilolu...
  11. T

Deodorant ve Parfüm Önerisi

Bayağı iyi bir şey bu. Dün geldiği gibi sürdüm, değişik bir yapısı var. Sağa kadar çekiyorsun çevirmeli mekanizmasını krem tarzı bir şey çıkıyor deliklerinden onu sürüyorsun. 12 saat felan oldu sanırım ve hala ter kokusu ve terleme yok. Ben memnun kaldım
  12. T

Kuveyttürk Sağlam Kart

Evet, kart bilgilerinizi eksiksik girdiğiniz zaman ödeme kısmında ekstra olarak taksit seçenekleri çıkacaktır orada detayına kadar her şey yazar. Taksit olmuyorsa o sitede senin kartına herhangi bir şey çıkmaz. Veya seçenek olabilir ama o site senin kartı desteklemiyorsa, seçeneklere...
  13. T

Kuveyttürk Sağlam Kart

Kredi kartıysa eğer limitin yettiğince istediğin taksitte alışveriş yapabilirsin. Tabii istediğin taksit dediğim şey senin istediğin değil ilgili herhangi bir ürünü satan satıcı bunu belirler atıyorum seçenek sunar sana 3 ay - 5 ay - 12 ay taksit diye hangisini seçip seçmemek sana kalmış.
  14. T

Üstte arkadaş Rexona Man Clinical Protection önermiş, yorumlara baktım bayağı iyiydi. Onu sipariş verdim deodorant olarak yarın gelcek bakalım nasıl bir şey. 1680622940 Koku olarak nasıl bir tona sahip
  15. T

Ya kalıcılığında sıkıntı yok memnunsanız alınabilir de, içerik olarak zararlı bir bileşen yoktur inşallah. Çünkü orijinal olanları doğala yakın bir içerikte iken replikaları kimyasal ile bu işi yapıyor.
  16. T

Kullandınız mı ürünü hocam memnun musunuz.
  17. T

Ortalamanın bir tık üstünde terleyen birisiyim. Deodorant önerisi istiyorum ciddi anlamda iş görecek bir deodorant öneriniz varsa bekliyorum. Birde parfüm önerisi yaparsanız ekstra olarak sevinirim. Fiyatları ortalama bir fiyat olursa iyi olur (200-600 arası). Ağır koku olmazsa sevinirm
  18. T

Co-op Bulmaca Oyunu Önerisi

We Were Here Together olanını oynadınız mı bilmiyorum fakat o da baya iyiydi zorladı biraz. Eski kız arkadaşımla oynuyordum belli bir süre bulamayınca kız sıkılmasın diye youtube dan çaktırmadan çözümünü izliyordum sonra bulmuş gibi rp yapıyordum. Neden açıkladım bilmiyorum ama eski anılar...
  19. T

Üniversite öğrencilerin kararını dinler mi ?

Hocam hangi üniversite, bir de mail atmak yararlı olabilir belki.
  20. T

YKS 2 Ay Kala İstediğim Sıralama Gelir Mi?

Döneme çok iyi giriş yapmama rağmen ve 1-2 ay çok çok az çalıştım neredeyse ve motivasyon olarak çöküş yaşadım. Şuan TYT de ortalama 70-80 bandında takılıyorum Türkçe 32-34 net ortalama eliyor, sosyal 6-8 arası (evet sosyalim çok kötü), matematik 20-25. Fen de 13 net civarı eliyor. Netlerin...
Top Bottom