Arama sonuçları: *

1. Just

Rehber HyperX Cloud III Wireless Kulaklıklar için En İyi Ayarlar

Doğru. Bende kullanıyorum aynı kulaklığı %50-55 tam yeterli seviyeler.
  2. Just

CS 2 MSI Afterburner testi

Yok aslında kastettiğim o değildi. Bir arkadaşım altta görev yöneticisi açıkken daha yüksek fps aldığını söyledi. Aynı durum fazla fps arttırmasa da benim için de geçerli. Aynını deneyip fps de bir fark olup olmadığını test etmenizi istemiştim. Ayrıyeten gerçekten alt tab olmuyor mu?
  3. Just

CS 2 MSI Afterburner testi

Hocam merhaba biraz alakasız ama görev yöneticisi arkada açıkken ve kapalıyken fps değerlerine müsaitseniz bir bakabilir misiniz?
  4. Just

Youtube Kasma Sorunu (Mobil)

Arkadaşlar selam. 2 yıllık telefonumda ( Redmi Note 8 Pro ) son iki haftadır youtube da video veya shorts izlerken kasma yaşıyordum. 480p üstü çözünürlüklerde oluyordu sadece. Birkaç cözüm aramıştım ama net bir çözüm bulamadım. (Çözüm telefondan telefona veya modele göre değişiklik...
  5. Just

Öneri En Sevdiğiniz Ve Şiddetle Tavsiye Etiiğiniz Oyunlar

Uğraştırıcı ama modlu skyrim.
  6. Just

Bilgisayar bileşenlerim uyuşmuyor galiba bu konuda bilgilendirimisiniz

Oyun içi fps kilidini kaldırdın mı?
  7. Just

Her programda 0x5c00000e hatası

Kurumsal anahtardan olacağını zannetmiyorum uzun süredir bende kullanıyorum öyle bir durumla karşılaşmadım. Yedeğini al formatla bence eskiden çok oluyordu format istemesemde en iyi çözüm oluyordu. 1700844221 Biraz araştırdım ama çok konu yok bu problemle alakalı
  8. Just

RAZER Viper Ultimate Kablosuz Oyuncu Mouse 1500 TL

Her şeyi geçtim 500 w psu :D
  9. Just

Rampage drop plus mı gamepower kizaru mu

Drop plus kullanıyorum. Derileri çok hızlı soyuldu 4 ay anca dayandı. Mikrofonu gayet iyi. Type-C bağlantısı olması ve mikrofonun çıkabilmesi güzel. Mikrofon kapatma tuşu karşı tarafa *tıkırt* tarzı ses gönderiyor haliyle milleti rahatsız ediyor. Kulaklığın ses seviyesi benim hoşuma gitmedi...
  10. Just

Pckolik Kargo Süreci Hk.

Tron aldım. Gigabyte 3070ti B550m ds3h Ryzen 5 5600 Kingston fury beast 16x2 rgb Deepcool c560 kasa + psu (650w) Wd green 480 gb m2 ssd Sistem bu benim
  11. Just

Pckolik Kargo Süreci Hk.

Aynen. Ama hocam bana ne sitede kargo verildi yazdı ne de mail geldi. Aras kargo mesajı olmasa haberim yoktu.
  12. Just

Pckolik Kargo Süreci Hk.

Hocam valla bende beklemiyordum haftaya kalacak sanmıştım. Anakartı b550 yapmıştım. 4 slot rami vardı. Ramleri 1. Ve 3. Slottan 2. Ve 4. Slota aldım. Biraz kablo düzenlemem gerekti. Valla hocam işlemci iyi ısınıyor işlemci yük testi yükledim 95 i buluyor valla sıcaklık.
  13. Just

Pckolik Kargo Süreci Hk.

Eyvallah hocam teşekkür ederim.
  14. Just

Pckolik Kargo Süreci Hk.

Hocam geldi. Yarın sistemden atayım resmi. Telefonumda resim atmak zor gerçekten
  15. Just

Pckolik Kargo Süreci Hk.

Sipariş numaranızı falan yazın mesaj atarken veya mail atarken
  16. Just

Pckolik Kargo Süreci Hk.

Hocam instadan falan baya yaz dönüş oluyor. Telefonla aramayın bence.
  17. Just

Pckolik Kargo Süreci Hk.

Hocam en kötü ihtimal yarın kesin gelir sizinki
  18. Just

Pckolik Kargo Süreci Hk.

45587 hocam 1678956129 Hayırlı olsun hocam.
  19. Just

Pckolik Kargo Süreci Hk.

Büyük ihtimal kargodadır. Aramızda 25 kişi vardı hocam.
  20. Just

Pckolik Kargo Süreci Hk.

Hocam daha dün sordum hala üretimde görünüyor dedi. Sabah aras kargo sms attı bu vardı. Sitede hala sıkıntı var kargo için hazırlanıyor yazıyor. 1678953575 Gelsin atıyorum hocam 🤠
Top Bottom