Arama sonuçları: *

1. Drhotkidness

Çözüldü✓ 800 1300 TL Bandında gaming kulaklık önerisi

Bütçeyi daha da arttırabilirim rampage den bu markaya geçmesi mantıklı olmaz diye düşünüyorum steel series artics bire ne diyorsunuz hocam?
  2. Drhotkidness

Çözüldü✓ 800 1300 TL Bandında gaming kulaklık önerisi

Arkadaşlar selam arkadaşıma doğum günü hediyesi alıcam ve kulaklık olmalı kendisi bu forumunda ilk üyesidir hatta önerilerinizi bekliyorum etiketlemeyin sakın :)
  3. Drhotkidness

Çözüldü✓ Gigabyte a520m h bios update

hocam her şey için teşekkürler halettim ekran kartı söküp taktım ve monitör görüntü geldi ilk kez kendi başıma pc topladığım için aksilikler oldu kusura bakma seni yordum çok çok teşekkürler.
  4. Drhotkidness

yaptım hocam ama bir işe yaramadı
  5. Drhotkidness

hocam bir sıkıntı çıkmasın?
  6. Drhotkidness

evet full siyah ekran
  7. Drhotkidness

hocam dur. nasıl yani nasıl normal güncelleme yapıcaz şuan sistem tuşa basınca monitörün ekran geliyor ama sadece viewsonic yazıyor sonra gidiyor bios fln yazmıyor.
  8. Drhotkidness

sol altta AMD RYZEN 5000 Desktop ready yazıyor. yarın öyle yapıcam hocam teşekkürler gece gece yordum seni
  9. Drhotkidness

anakart kutusu önümde hocam kendimden emin olmak için bir daha okudum A520M H yazıyor.
  10. Drhotkidness

12. deneyişim gene olmadı sorun tam olarak nerde çok merak ediyorum🤔 1685650957 tamamdır deneyim 1685651259 hocam gene farklı bir şey olmadı.
  11. Drhotkidness

flashı takıyorum bekliyorum zaten flashın ışığı yanıyor 3 saniye geçiyor sonra tuşa tıklıyorum.
  12. Drhotkidness

evet hocam pc kapalı beyaz olan usb giriş yerine takıyorum 3 saniye bekleyip tuşa basıyorum ama aynı sonuç
  13. Drhotkidness

eminim. Bu arada üstünde bütün donanımları takılı o yüzden olabilir mi?
  14. Drhotkidness

flashım 4gb 8gb flash alıp yarın deneyecegim dediğiniz şeyleri yaptım ne yazıkki gene olmadı :(
  15. Drhotkidness

o konuda her şey doğru da işte takıyorum kırmızı yanıp yanıp sönüyor sonrası yok ışık gidiyor pc olduğu gibi çalışmaya devam ediyor
  16. Drhotkidness

hocam başka flash yerinde olmuyor. işlemci çıkarıp denemedim ama sanırım birde öyle deniyecegim
  17. Drhotkidness

tuşu da var hocam beyaz usb girişine flash takıp tuşa basıyorum.
  18. Drhotkidness

var hocam q-flash plus yazıyor hatta.
  19. Drhotkidness

Arkadaşlar merhaba q-flash özelligi ile bios güncellemeye çalışıyorum. Flashı takıp tuşa basıyorum kırmızı ışık yanıyor pc açılıyor bir süre sonra ışık gidiyor ve pc öylece çalışmaya devam ediyor. Napmam gerek? işlemci ryzen 5 5500 üstünde takılı bu arada. Birde gigabyte kendi sitesinden bir kaç...
  20. Drhotkidness

Gameforce Cold 6 Fanlı ATX Oyuncu Kasası nasıldır? alınır mı sizce?

https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-gameforce-cold-6-fanli-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,1325984020.html
Top Bottom