kanka 2 dolar bu oyun için gerçekten hiçbirşey yerinde olsam şuan anında alırdım beklemeden gerçekten beleşin beleşi çünkü
1738004418
tüh kaçırmışım :(
4.5-5.2 arasında satılır rx 6600 daha 1 hafta önce asus dual rx 6700 xt aldım 7200e kutu fatura garantili yükseltmeye değer mi dersen bence değmez zaten birbirine yakın güçte kartlar
dark x123 gayet yeterli olur o işlemciye dersen ben overclock falanda yapabilirim duruma göre veya odam yazları çok sıcak oluyor dersen thermalright al
2000 rpm çok azami bir rakam değil ayar yapmayı youtubeden biliyorsanız kartın sıcaklığını arttırıp fanları düşürebilirsin ancak bence rahatsız etmiyorsa gerek yok çünkü kartın sıcaklığı tüm sisteme yayılıp diğer parçalarıda ısındırıyor
fan sesi sizi rahatsız etmiyorsa otomatikte bırakın hocam rahatsız ediyorsa fanları 65-70 derecede çalışması için yavaşlatın kart kendini 60larda tutmak için zorluyor fanları bunda sıkıntı yok size kalmış
kartı kullananların globalde benzer sorun yaşamışlar oda sıcaklığı kasanın boyutu havalandırılmasıda önemli ben olsam fanı bi %10 daha yukarı çeker bakarım vram 90ı geçmediği sürece sıkıntı olmaz
normalde hot spot kartın EN sıcak yeri olur onun üzerine max 2-3 derece koyar en baba senin kartın vram soğutmalarının değişme vakti gelmiş gibime geliyor