Arama sonuçları: *

1. Dwayne

Yardım Nvidia arayüz açılmıyor

pcyi kapa aç yaptım ddu ile sil yükle yaptım bi onceki sürümde düzgün çalışan arayüz son sürümde gitti alt z açılmıyor
  2. Dwayne

Yardım Nvidia ekran kaydı problemi

anında yeniden oynatmayla kayıt aldıgımda ve kaydı kestiğimde kayıta beyaz perde geliyor yıllardır çözemediler belki bi ayarla alakalıdır varmı çözümü hep kayıtlarım çöp oluyo bunun yüzünden ve aynı zamanda kaydı açtıgımda ses geliyor ama kayıt gözükmüyor saçma sapan bir hata
  3. Dwayne

Öneri 12 gb karttan daha güçlü bir 8 gb karta geçmek ne kadar mantıklı

3060 ım var ve yetersiz kalıyor artık oyunlar gereği iğrenç optimizasyonları olmasa oynanırdı ama tahammül edilecek gibi değil 3070 ya da 3070ti a geçmek ne kadar mantıklı 8gb vramde ayrı bi sıkıntı cunku bazen 3060 ın 12 gb ını fulleybiliyorum
  4. Dwayne

Öneri 3060 dan geçilecek ekran kartı

artık bilindiği üzere güç olarak yetersiz bi kart düzgün fpsler vermiyor eskisi gibi her oyunu güzel bir şekilde oynaatmıyor fps düşüşleri oluyor overcolock yapsanda kurtarmıyo yeni bir şey lazım ama vram i 12 gb altı olmayan amd ya da nvidia sıfır veya ikince el güzel fiyatlara ne alınıabilir...
  5. Dwayne

Yardım bozuk nvidia driverı sürüm 560.94

bu sürüme güncelledim güncellenmeyince fps düştüğü için ddu ile silip tabii ki her şey usulüne uygun bir biçimde güncelledim ve 100 fps aldıgım oyundaki fpsim 45 e düştü ne ayar değişikliği var ne başka bir şey downgrade yapsam yine düşüyo güncellesem yine düşüyo ne biçim bi driverı var bu nvidianın
  6. Dwayne

Yardım 3060 performans düşüşü

driverı güncelledim yine performans düştü rezalet driverları bezdirdi artık nvidia nın ddu ilede sildim düzelmiyor 100 fps aldıgım oyun 55 fps oldu 130 aldıgım oyun 70 75 e düştü ddu ilede sildim yok çözülmüyo varmıdır bunu çözebilecek delikanlı
  7. Dwayne

Yardım son 3060 driverı performans düşürdü

oyunların alayı kasmaya basladı son driverda sizde sorun varmı 3060 da
  8. Dwayne

Yardım 3060 driver güncelleme sonrası oyunlarda kırılma

oyunlarda görüntü manyak bir şekilde kırılıyor kasıyormus gibi ama kasma yok oyunda gayet 100 fps ama sanki 30 fps miş gibi iğrenç bir goruntu var bir oncekindeyoktu bu drivera guncelledim yine bozmuslar bu nvidia sapıttı iyicene ddu falan demeyin işe yaramıyor
  9. Dwayne

Yardım nvidianın yeni driverı iyi mi?

iyi ve stagbil calısıyormu yoksa eskileri gibi hataları varmı ona göre indiricem cunku oyunlarda fps düşürüyor driver güncellememek
  10. Dwayne

Yardım 87 derece gören ekran kartına performans düşürmeden nasıl sıcaklık kısılır

nvidia gpu var 3060 eagle cok ısınan bir model hatta tutuşan stock ayarlarda overclocksuz 87 derece max görüyor garanti bitmediği için açıp macunda süremiyorum bozulmasın diye sizce ne tür bir şey bunu daha iyi sogutabilirim performans kısmadan
  11. Dwayne

Yardım ekran kartı kullanımı sıfıra düşüp donma

ekran kartı kullanımı düşüyor sürekli donuyor oyun ilk girdiğimde de yapıyor sonradan da yaptıgı zaman belirsiz oynanmayacak kadar kötü 2 3 saniyede bir 1 saniyelik takılma oluyor hiçbirşey yokken kendine bilgisayar mühendisi diyen adam bile çözemedi varmı bir babayiğit bunu çözücek sakın format...
  12. Dwayne

yeni nvidia driverı ne zaman gelir

yeni nvidia driverı ne zaman gelir tahmini geçmi gelir çok beklemem lazımmı
  13. Dwayne

Çözüldü✓ ddu driverı silmiyor

bu geliyor ve driverı silmiyor
  14. Dwayne

Yardım nvidia container yüksek cpu kullanımı sorunu

son driverdan sonra basıma gelmedik kalmadı oyun oynanmıyor bunun yüzünden işlemcinin yarısı bu yüzden kullanılmıyor varmıdır bi yolu bunun
  15. Dwayne

Yardım nvidia driver downgrade nasıl yapılır

nvidia driver downgrade nasıl yapılır
  16. Dwayne

Çözüldü✓ nivida driver ekran gitme sorunu

driverı güncelledim yine yeni hatalar cıktı fps düşük diye guncelledim arttı ama bu seferde tam ekran dc yayınlarında veya youtube da video izlerken ekran karaıyor tam ekran acamıyorsun varmı çözümü amd nin driverları bile daha düzgün
  17. Dwayne

Yardım nvidia driverları bezdirdi !

bugunde bununla karsılastım restart atınca gecegini soyluyor ama neden saçma sapan durup dururken hata verdini soylemiyor su dirverın sorunundan beni kurtarabilecek bir babayiğit varmı
  18. Dwayne

Yardım nvidia driver güncellemesinden sonra fps düşüşü

dün gelen driverı guncelledim oyun kasmaya donmaya basladı zaten bir oncekide kötüydü bu daha kötü nasıl eski sürüm drivera geri dönebiliriz
  19. Dwayne

Yardım nvidia panelinin sürekli buga girmesi

genellikle buglanıyor ve açılmıyor alt z ya da nvidia ile ilgili her şey çözümü varmıdır amd de yoktu böyle sorun bezdirdi bu nvidia adamı
  20. Dwayne

Çözüldü✓ 3060 driver sorunu

nvidianın driverlerı bezdirdi artık yine bir driver gelmiş asetto ve pubg açılmadan crash yiyior dosyaları dogrulasanda aynı yapmadan once saglamdı yaptım acılmıyor çözümü varmı
Top Bottom