Arama sonuçları: *

1. RTX3070

"Bir linke tıkladım bir şey olmuş mudur" sorusunun kesin cevabı:

Bu soru çok kişinin aklına haklı olarak geliyor ve sıklıkla da forumda soruluyor, bu konuda bunun kesin cevabını vereceğim. Bir kısa bir de merak eden veya çok endişelenenler için uzun açıklama yapacağım. Ayrıca bonus olarak "bir şey indirdim ama çalıştırmadım virüs girmiş midir" sorusunu da...
  2. RTX3070

Visual Studio Code güvenlik açığı düzeltildi!

Forumdaki bazı üyelere göz attıkları bir Visual Studio Code projesi nedeniyle zararlı yazılım bulaştığını görmüştüm. Bunu tabii ki VSCode takımı da fark etmiş ve yeni bir güncelleme yapılmış. Öncelikle olayın nasıl olduğunu anlatayım. Projelerdeki normalde geliştiricilerin işini kolaylaştırmak...
  3. RTX3070

Hyper-v adaptörünü devre dışı bırakırsam Windows Sandbox ağdan izole olur mu?

Hyper-v adaptörünü devre dışı bırakınca Windows Sandbox internete bağlanamıyor. Ağ bulma ayarları vs de otomatik kapalı oluyor. Böyle yaparsam ağdan tam izole diyebilir miyim?
  4. RTX3070

KMSpico hakkında detaylar!

KMSpico yazılımı herkesin de bildiği gibi yazılım aktivasyonu için kullanılan bir program. Bu yazılım KMS sunucularını taklit ediyor (KMS sunucuları şirketlerde birden fazla PC'yi aynı anda etkinleştirmek için kullanılıyor) ve bu mantıkta çalışıyor. Peki her tarafta duyduğumuz "KMSpico...
  5. RTX3070

e-kisa.com ve bu link nedir?

Bir yerden Whatsapp mesajı geldi bir kursun grubu diyeyim MEB'in tablet dağıttığını söylüyorlar ve veli olarak başvurululabilirmiş böyle SMS'lerin dolandırıcı olduğu ortaya çıkmıştı ancak üzerinden biraz geçti ben hâlâ dolandırıcılık olduğunu düşünüyorum ama gönderen yönetici. İlk aklıma gelen...
  6. RTX3070

Sıkıntısı yoksa Bitwarden'a geçiyorum

Chrome'da depoladığım şifrelerin güvenliği konusunda endişeliyim ve bir şifre yöneticisi arıyordum. Bitwarden çok önerildi, kendim de araştırdım ve ihtiyaçlarımı karşılıyor. Önerir misiniz? Sıkıntısı yoksa geçeceğim.
  7. RTX3070

Paralı antivirüs önerisi

McAfee aboneliğimin sonuna yaklaşıyorum ve değiştirmeyi düşünüyorum. Toplamda 3-4 cihaz kullanacak. Hangisini tercih etmeliyim?
  8. RTX3070

Güvenli şifre yöneticisi önerisi

Tarayıcıda şifrelerimi tutmak bana biraz mantıksız geliyor o yüzden bir password manager arıyorum. İstediğim özellikler güvenilir olması ve özellikle Android - Windows beraber çalışabilmesi. Bedava varsa tercihim odur ancak bedavalarda veri satma gibi sıkıntılar varsa paralı olanı almayı tercih...
  9. RTX3070

Secure Boot'u açmalı mıyım?

Bunu açayım mı korumada çok farkı olur mu?
Top Bottom