Arama sonuçları: *

1. byhorozkentli

Bu RAM bu fiyattan alınır mı?

Rami söküp üzerindeki etiketten net bilgiye ulaşabilirsin,
  2. byhorozkentli

2 adet 1tb ssd mi yoksa 1 adet 2tb ssd mi?

Evet Doğru alttaki de x4 müş ,o yüzden hangisi ucuz ise alabilirsin 2 tane 1 tb yada 1 tane 2 tb
  3. byhorozkentli

Üstteki M2 girişi gen 4 Alttaki gen 3 Dolayısıyla 2 tb üstteki slota takmak daha mantıklı Düzeltme: ikiside x4 destekliyormuş
  4. byhorozkentli

6900 XT için PSU değiştirmeye gerek var mı ?

700 iş görecektir
  5. byhorozkentli

Anakart nedir ,gen 4 adeti 1 tane ise 2 tb almak mantıklı 2 tane gen 4 varsa ozaman senin tercihine kalmış 1+1 de olur 2 de olur
  6. byhorozkentli

Rx570 oc icin işlemci

Ryzen 5500 5600 İşlemciler alınır bütçene göre 2500₺ ya 5500 3000₺ ya 5600 ikinci el bulabilirsin 5600 tavsiye ederim
  7. byhorozkentli

Rdr 2 Bölüm 5 Sonrası

tabii ki onur yükseltme yada düşürme hep var
  8. byhorozkentli

Pc'ye dokunduğumda arada elektrik çarpıyor

Yıllarca topraksız priz olan odada bilgisayar kullandım fön makinesi kullanıldı vsvs bir sorun yaşamadım,ama bu yaşanmayacağını anlamına gelmez, topraklamanın faydası kaçak elektrik akımı olursa cihazı ve insanı çarpmasın direkt toprağa versin diye , kaçak olmadığında hafiften bir elektrik...
  9. byhorozkentli

Garantiden gelen işlemcim çok ısınıyor

Isınmasının sebepleri öncelikle soğutucu ve macunla ilgilidir , sıfır işlemci kendinden kaynaklı ısınma ihtimali şahsen çok düşük geliyor bana, yüksek ihtimal soğutucu veya macunla ilgili çıkacaktır ,söküp yeniden dikkatlice macunu yenileyip takınca düzelme ihtimali yüksek
  10. byhorozkentli

Boyalı olduğu için yanmaya bilir, birde kasanın vidası varya aekasında açıp kapağı açtığınız vida gibi şeyler oraya deydir birde kontrol kalemini
  11. byhorozkentli

Harbi haa topraksız olanı da oluyormuş hangi akla hizmet topraksız uzatma kablo yapılıp satılır ki hadi eskiden neyse de günümüzde hâlâ topraksız satılıyor olmasına şaşırdım:)
  12. byhorozkentli

Ben 1.5 saat buralardayım
  13. byhorozkentli

Uzatma kabloları yani genelde 3 lü 4 lü 5 li.prizlerde topraklama vardır topraksız olmaz , kalındır zaten kablosu
  14. byhorozkentli

Hayır prize sokarsan yanar ışık , prize takılan bir cihazın metal kısmına dokundur Kontrol kalemini ,topraklama yoksa metal kısımlarında hafifte olsa elektrik olur
  15. byhorozkentli

Normal şartlarda da 2000 yılında yapılan binalarda yönetmelik de varmış topraklama olmak zorunda
  16. byhorozkentli

Peki kasadaki elektrik baya çarpıyor mu, şimdi yeni olan bir şey ise bence başka bir sorun var , topraklama olmasa ezelden beri prize takılan metalde kaçak olur illaki hisserdiniz,
  17. byhorozkentli

Şöyle de yapabilirsiniz, Bilgisayarın bulundugu odada topraklama yoktu, belki ele çarpmıyordu ama böyle kulak gibi yüz gibi yerlere deyersen kasanın metal kısımlarına elektriği hissediyordum Kontrol kalemi ile Kontrol ettiğimde de elektriğin olduğunu görüyordum, En yakındaki oda mutfaktı...
  18. byhorozkentli

🔥İndirim Bu fiyata Almayanı dövüyorlar X870E-E Gaming Wifi 22.358

Bu yorumlar almayanı döverler diye başlık yazdığın için düz indirim olarak paylaşsan bu kadar muhabbet dönmezdi
  19. byhorozkentli

R5 5600 İKİNCİ EL ALINIR MI

Olur neden olmasın,iade etme şansın var,ürün gelir video çekerek açarsın baktın fiziksel bir yamukluk Yok sisteme takar bakarsın çalışınca da onay verirsin
  20. byhorozkentli

R5 5600 İKİNCİ EL ALINIR MI

Face gruplarında referansı olan satıcılar oluyor onlardan gönül rahatlığıyla alabilirsiniz, 2750-3000 gibi satılıyor daha aşağı zor belki tek tük çıkar onada guvenilir mi bilemem, işlemci para kısıtlı ise ikinci el alınır , çalışan aylık para geliyorsa sıfır taksitli almak daha mantıklı yanına...
Top Bottom