Arama sonuçları: *

1. İGGY

Hawk fab V4 VS xDrive Hira/Anka

bende fab v4 var gayet rahat komforlu kafa yastığı biraz yukarda sadece 1.80 üstüyseniz oda rahat ama
  2. İGGY

Pc biranda mavi ekran verdi

tekrar yeni patch geldiğinde tekrar deneyceğim sorun herkeste varmış sadece benlik değilmiş ilerde sorun yaşayanlara çözüm olur bleki sağolun
  3. İGGY

hocam keşke erken yazsaydınız sildim oyunu 2 gün önce
  4. İGGY

hocam bu seferde mavi ekran vermiyor oyuna girmeye çalışırken donuyor direk pc kapanıyor sanırım sileceğim deymez bu uğraşa yardımlarınız için sağolun
  5. İGGY

ddu la sildim tekrar yükledim bidaha deniyim
  6. İGGY

bi konuda görüp yaptım az önce ctrl + a yapıp oluşturduğun klasöre at diyordu yanlışmı yaptım 1738136271 https://disk.yandex.com.tr/d/L2kRnoGMc12cnQ
  7. İGGY

minidump ne nasıl alacağım? 1738135689 battlenet de aynı sorun var sildim steame kurdum burdada aynı başka oyunlarda yok sadece cod da var
  8. İGGY

Battlefield 1 Türk sunucumuz

geliyorum
  9. İGGY

çıkıyor ama görmeiyorum çok hızlı geçiyor 1738128628 tekrar denedim şunu diyor UNEXPECTED_KERNEL_MODE_TRAP
  10. İGGY

hocam codu düzelttimde hala mavi ekran veriyor biosla alakalı olduğunu sanmıyorum dün cillop gibi çalışıyordu 1738121318 oyuna gelen yeni sezondanda olabilir bilmiyorum daha bugün gelmiş
  11. İGGY

yarın deneyeceğim hocam cyberpunkı test edeceğim şimdi 1738120909 ayar kendiliğinden kapanmış ondan öyleymiş cod u denemem lazım şimdi çözersem yazareım sonucu
  12. İGGY

en iyisi sizin olur inş bios güncellemeyi bilmiyorum anakartım gigabyte h610m h v2 bir video vs varsa atabilirmisiniz 1738120425 şimdide oyun açılmıyor çıldırıcam
  13. İGGY

hocam sildim bile yüklüyorum 10 dk ya yükleniyor biosum güncel değil cyberpunk ı şimdi deneyeceğim daha 1 gün önce kullanımlar normaldi bugün böyle oldu
  14. İGGY

sistemim i5 12400f rtx 4060 ti bi şans daha veriyorum coda deneyelim bakalım 1738119592 yok hocam gene gitti mavi ekran verdi cpu kullanımı %100 oluyor sonra mavi ekran veriyor silip oyunu birdaha deneyeceğim başka platformdan 1738119669 oyundamı sıkıntı var pc demi anlamadım
  15. İGGY

5 6 dk yüksek ayarlarda gezdim dışarıda hiçbirşey olmadı ama nedense fps im düşmüş 1 gün önceye göre sanırsam discorda girmek için yüklediğim şeyden dolayı birde kaldırıp deneyeyim
  16. İGGY

en iyisi cyberpunk da denemek
  17. İGGY

maça giriyordum gene mavi ekran verdi 1738118724 geçenlerde goodbyedpi yüklemiştim ondan olabilirmi?
  18. İGGY

hocam oyun garip şekilde cpu yu 100 kullanıyor ana menüde üstelik şuan mavi ekran vermedi ama
  19. İGGY

denicem şimdi ilk defa verdi mavi ekran
  20. İGGY

cod oynuyordum daha yeni girmiştim oyuna update requires restard dedi tıkladım bianda mavi ekran verdi neyin yol açtığını nerden bilebilirim?
Top Bottom